Hirdetés 

A Hal a tortán „konyhashow” összehozza a celebeket. A finom ételek, a meglepetés produkciók, az otthonos hangulat még azokat a hírességeket is összekovácsolja, akik a mindennapi életben nem tartják a kapcsolatot.

Ez a jelek szerint mindenkinél így működik, kivéve Polgár Árpádot. A műsor szerdai epizódjában ugyanis ámbár Polgár Tünde volt a vendéglátó, Árpád nem volt ott a forgatáson. A Bors kiderítette azt is, hogy miért.

Gáspár Evelin élete egyik legkellemetlenebb élményét élte át, amit a lappal meg is osztott.

Fogalmazzunk úgy, hogy különös este volt. Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt. Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban. Közölte velem, idézem:

Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt! Nem is a mondatatival volt a baj, inkább a hangsúllyal. Sütött belőle a megvetés és ezt nem csak én éreztem így.

Junior jelezte is, hogy ezt tisztázni kéne, így ketten léptünk oda Árpihoz, akitől én megkérdeztem, hogy mi is a gondja pontosan édesanyámmal, majd felajánlottam neki, hogy ha problémája van vele, hívja föl és tisztázzák. Na ezen a ponton ő szó szerint letámadott engem.

Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek.

Ezen a ponton mindenkinek elkerekedett a szeme, mert egyáltalán nem értettük, miért viselkedik így. Végül Polgár Árpi kijelentette, hogy ő a továbbiakban nem is hajlandó kamera elé állni és ezzel elvonult – Mondta a Borsnak Evelin, ai a sírás határán volt és ekkor még haza szeretett volna menni. – Rettenetesen rosszul esett ez a bánásmód.

Ez a viselkedés még akkor is elfogadhatatlan lett volna, ha történetesen valóban anyu aludt volna el aznap. Tulajdonképpen csak a rutinom tartott vissza attól, hogy elsírjam magam.

Fel is hívtam apukámat, hogy jöjjön értem, mert nekem nincs kedvem tovább Tündééknél maradni. Egyértelmű volt, hogy nem vagyok szívesen látott vendég. Végül persze győzött a kötelesség tudatom és húsz perc múlva folytattuk a felvételeket, de a hangulat nem volt valami fényes és ez látszott is az adásban.

Evelin elmondta, hogy később a Sziget fesztiválon találkozott a házaspárral, és jól neveltsége miatt előre, hangosan köszönt nekik, ezt viszont csak Tünde viszonozta. A Bors megkereste Polgár Árpádot is, de ő nem kívánt nyilatkozni.

Update: Polgár Árpád nyilatkozatot tett közzé a Facebook oldalán, amelyet itt lehet elolvasni: 

A botránynak nincs vége: reagált Polgár Árpád Gáspár Evelin nyilatkozatára!


Polgár Árpád üvöltve szidta Gáspár Evelint (Fotó: TV2)
MÉG TÖBB HÍR GÁSPÁR EVELINRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Döbbenet: Kamerák előtt szólt be Zámbó Árpy Gáspár Beának!

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading