Hirdetés 

Zámbó Krisztián a Borsnak nyilatkozott arról, hogy pár nappal ezelőtt beszélt utoljára nagymamájával, aki tulajdonképpen elbúcsúzott tőle, de ezt ő akkor nem akarta felfogni.

– Három, talán négy nappal ezelőtt hívtam őt fel, és csak most kezdem megérteni, hogy mit is jelentettek az utolsó, hozzám intézett szavai. Tulajdonképpen elbúcsúzott, de én akkor elhessegettem ezt a gondolatot és megígértem neki, hogy a napokban meglátogatjuk őt Zsuzsikával. Éppen mára terveztük, hogy felugrunk… Szerdán éppen aludtam, amikor a kedvesem felébresztett, és elmondta, hogy a “mamájom “nincs többé. Nem hittem el, és tulajdonképpen még most sem… – kezdte elcsukló hangon Krisztián, aki azt ias elmondta, hogy nem Zámbó Jimmy mellett lel majd örök nyugalomra imádott nagymamája.

– Tudom, sokan felteszik most a kérdést, hogy “mamájom” vajon apu mellett nyugszik-e majd. Nos, azt egyelőre nem szeretném elmondani, hogy pontosan hol búcsúzunk majd el tőle, mert a családdal közösen döntjük majd el, hogy nyilvános lesz-e temetése, de

annyit mondhatok, hogy nem Csepelen lesz a nyughelye.

A férje mellett szeretett volna örök békére lelni, és természetesen a család teljesíti az akaratát. Mariettával már beszéltünk erről pár szót, és azt kérte, hogy énekeljem majd el azt a dalt, amit aputól a legjobban szeretett. Ez pedig a Nézz le rám, ó Istenem – mondta a Király fia a Borsnak.

MÉG TÖBB HÍR A ZÁMBÓ CSALÁDRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life TV

EZ IS ÉRDEKES!

Döbbenet: Kamerák előtt szólt be Zámbó Árpy Gáspár Beának!

/p>