Hirdetés 

Rubint Réka és Andrei Mangra a rajongók legnagyobb sajnálatára hamar kiestek a Dancing with the Stars versenyéből.

Réka a kiesése után el is mondta, hogy folytatja a táncot, végig gyakorolnak partnerével minden koreográfiát, mintha ki sem estek volna. Minderről azonban mostanában nem hallani, így nem csoda, ha felröppentek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a fitneszlady és a táncos között megromlott a viszony. Ezt a feltételezést reagálták le a Bors Napilapban. 

Egy bálon táncolni, vagy hetente egy-két órát itt gyakorolni nem ugyanaz, mint amikor a profizmusodat nagyon komolyan véve foglalkoztatnak téged. Tiszta szívemből kívánom neki, hogy azt csinálhassa, amit szeret.

Az a baj, hogy az emberek sokszor nem látnak tisztán. Gondolnak valamit és mindenfajta konkrétum nélkül ítélkeznek. Nem posztoltuk tele az Instagramot, és egyből arra gondolnak, hogy nem vagyunk jóban. Egyáltalán nincs ilyenről szó, nagyon szeretjük és tiszteljük egymást”– mondta a lapnak Réka, majd egykori táncpartnere is megszólalt a pletykákkal kapcsolatosan.

-Nagyon őszinte leszek. Jóban voltunk a legelejétől és ez ma is így van.

Réka mindent lesztorizik. Nagyon jól teszi, hogy minden nap felrak tíz bejegyzést, gondolom ezért is szeretik és követik az emberek. De ez az ő brandje, az Alakreform és ez szuper.

Én pont az ellentettje vagyok, én kényszerből posztolok, mert muszáj, vagy ha tényleg van valami, amire nagyon büszke vagyok, vagy meg szeretnék megosztani valamit az emberekkel. Amikor kiestünk, négy hét szünetet kaptam, mert tüdőgyulladásom lett. Ekkor nem találkoztunk, nem posztoltunk, előtte pedig minden nap. Ezért érthették félre ezt az egészet, de a mi barátságunk ugyanolyan – mondta Mangra.


Rubint Réka és Andrei Mangra ma is jóban vannak (Fotó: TV2)
MÉG TÖBB HÍR RUBINT RÉKÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

Itt a fotó! Megmutatta új párját Shane Tusup

/p>