Hirdetés 

Komoly szakmát tanul Gáspár Evelin, amelyet elmondása szerint szívesen gyakorolna hosszútávon is, erről írt a Blikk.

Kevesen tudták eddig, de Evelin a TV2 Akadémia növendéke, egy éves képzéssel sajátítja el a szerkesztő – riporteri szakmát. A fiatal celeb legutóbb a Tények Plusz műsorába készített riportot, amire nagyon sokat készült.

– Egy pszichológussal kellett először beszélgetnem, és bevallom, izgultam, hogy jól teljesítsek. De végül minden jól sikerült, és a végén írt egy üzenetet, hogy milyen ügyes voltam.

Sokrétű munkát végeztem, nemcsak riportokat készítettem különböző témákban, de a végleges anyag elkészítésében, vágásában is részt vettem.

Annyira jó érzés volt utána látni a tévében, hogy az én munkám került képernyőre! – mondta a Blikknek Gáspár Evelin, aki múlt vasárnap a Sztárban Sztár leszek! kulisszái mögött gyakornokoskodott.

A legidősebb Gáspár – lány most már megtapasztalta a kamera mindkét oldalán a munkát, így arra is rájött, hogy a háttérmunka számára sokkal vonzóbb, mint kamera előtt szerepelni.

– Kamerák mögött lenni összetettebb, bonyolultabb, több figyelmet igénylő munka. Nagyon élvezem, még ha sokszor késő este végzek is. Fél év múlva levizsgázom, a jövőben pedig szívesen dolgoznék riporterként – jelentette ki Evelin.


Evelin riporter lesz (Fotó: Blikk)
MÉG TÖBB HÍR GÁSPÁR EVELINRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Zámbó Árpy és Zámbó Tihamér: Nem voltunk felkészülve az elvesztésére… – videó

/p>