Hirdetés 

Két évvel ezelőtt hunyt el a népszerű énekes Kis Grófo szintén zenész édesapja, miután szinte egy időben kapták el a koronavírust. Mindekettőjüket súlyos tünetekkel kezelték kórházban, azonban az idősebb Kozák Lászlót nem sikerült megmenteni, az első tünetek megjelenése után egy hónappal elhunyt – írta a Bors.

A család ahogyan tavaly, az idén is megemlékezik az évfordulón a zenész sírjánál.  –Szokásainkhoz híven meglátogatjuk a sírjánál, és mi, a gyermekei a kedvenc dalait fogjuk elénekelni. Ezt követően visszamegyünk a szülői házhoz, oda, ahol ő élt, és az asszonyok elkészítik a kedvenc ételeit. Mivel az évforduló szombatra esik, a fellépések miatt vasárnapra ütemeztük a megemlékezést. Misét tartunk, ide mindenki eljöhet majd, aki szerette. Senkinek nem kötelező, ezért nem hívunk meg senkit, csak jelezzük az időpontot. Sokan szoktunk összejönni ilyen alkalmakkor, mert sajnos nem először vesztettük el a szerettünket –mondta a Borsnak Kis Grófo, aki a mai napig nem tudja feldolgozni édesapja elvesztését.

Rohan az idő, hihetetlen, hogy már két év telt el. Elfogadni soha nem tudjuk, csak annyit tehetünk, hogy megpróbálunk ezzel a veszteséggel együtt élni.

A telefonszámát is őrzöm a telefonomban, képtelen lennék törölni. Mindenki máshogy tudja feldolgozni a gyászt. Mi rendkívül szoros kapcsolatban voltunk édesapámmal. Tudom, hogy elment, de ennek ellenére sem tudom a mai napig elhinni – mondta a zenész.


Kis Grófoék misével és lakomával emlékeznek (Fotó: Facebook)
MÉG TÖBB HÍR KIS GRÓFORÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Visszatért Berki Mazsi és elmondta, miért tűnt el nyomtalanul a napokban

/p>