Hirdetés 

Nyáron több koncertjét is le kellett mondania a fiatal generáció egyik kedvencének Manuelnek. Hogy valójában mekkora volt a baj, arról csak most beszélt az énekes – írta a Blikk.

Az énekes a közösségi oldalain mostanában kevésbé aktív, amíg nyáron szinte mindenről sztorizott napi szinten, addig ma már csak koncertjeiről posztol. A rajongóitól így egyre többször kapja meg azt a kérdést, hogy mikor készül el az Idegen című albumnak a második fele. A K-OSZ podcast legújabb adásában Miskovits Marcinak most megadta a választ:

-Nálam ez egy olyan projekt volt, amit nem szerettem volna befejezni, amíg túl nem tudtam lépni azon, amiről egyébként szól alapvetően az egész album. Nem titok, hogy ez egy lányról szól  életem első szerelméről , akivel én együtt voltam. Egyébként én már ezen túl vagyok egy pár hónapja, és ezért is nehéz befejeznem, mert a befejezetlen dalokat úgy kell befejeznem, hogy már mindent kiírtam magamból, amit szerettem volna” – vallott szerelmi bánatáról. Arról is beszámolt az előadó, amikor hosszú időn keresztül a hangszálgyulladással küzdött és emiatt sorra le kellett mondania a fellépéseit.

Szteroidokat kaptam, konkrétan szteroidokat szedtem a ByeAlex-es Budapest Park-os koncert előtt egész héten, hogy legalább addig megjavuljon a hangom, de ezek nem oldották meg magának a problémának a gyökerét, hanem csak ideiglenesen kezelték a tüneteket. Nagyjából most érkeztem el oda, hogy megint van hangom

-mondta el a Podcastban az énekes.

MÉG TÖBB HÍR MANUELRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Csobot Adél romantikus helyen piheni ki a fáradalmait , nem is akárkikkel- fotók

/p>