Hirdetés 

Kulcsár Edina és párja G.w.M. érzik a népszerűség árnyoldalát.

A követők előbb azzal támadták őket, hogy az általuk oly kedvelt Gucci márka ruhái, amit hordanak valójában kamu cuccok, amik a józsefvárosi piacról valók, majd abba kötöttek bele, hogy több tízmilliós órákkal, autókkal villognak, miközben albérletben élnek és igazából az egész külcsíny hatalmas lufi tele levegővel.

A közösségi oldalán Edina mindenre reagált, ezt a Bors vette észre.

Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom? Imádom, hogy emberek képesek ilyenekkel foglalkozni 

– fogalmazott Instagram-oldalán Kulcsár Edina, aki bizonyítékként egy videót osztott meg egy Gucci üzletből.

A hely, amit sokan piacként képzelnek el

– írta a felvételhez. Mi a magunk részéről nem értjük, hogy ezt miért kell bizonygatni, ahogy azt sem, hogy az albérletükhöz miért szükséges bármit is hozzáfűzni a párnak. Edina mégis megtette:

Igen, albérletben lakunk. Ez olyannyira köztudott, hogy amikor összeköltöztünk, akkor le is nyilatkoztuk. Ha az embernek vannak szép ruhái, szép kocsija és egy jobb életszínvonalat próbál élni, az nem egyenlő azzal, hogy egy új kapcsolatban a kezdeti fázisban több száz milliós lakást tud vásárolni. De ha tudna is, butaság lenne

Most ezt nem indokolnám, mert hosszú lenne. Attól, mert egyelőre nem tudom elmondani magamról, hogy van egy akkora ingatlanom is, amiben ennyi gyerekkel kényelmesen elférünk, én még büszkeséggel szeretném megosztani, ha kapok egy olyan ajándékot, amit kaptam. Amit erről mutatok, az semennyivel nem több annál, mint ami az igazság” – tette hozzá Kulcsár Edina.


Kulcsár Edina és G.w.M. szeretik a márkás holmikat (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR KULCSÁR EDINÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Egy éve hunyt el: Kóbor Jánosra emlékeznek a rajongók

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading