Hirdetés 

A színésznő a Kiskegyednek beszélt az érzéseiről, az aelmúlt időszak megpróbáltatásairól és a Farm VIP műsorában történt nézeteltéréséről Nyertes Zsuzsával. Erről a BlikkRúzs számolt be részletesen.

– Én alapvetően a nehéz időszakokban is igyekeztem az élet napos oldalát nézni. De az elmúlt hetekben nagyon csúnya és lejárató kampány indult ellenem. Nyertes Zsuzsa kissé túlreagálta a TV2 Farm VIP című reality forgatása alatt történt kisebb nézeteltéréseinket, civakodásainkat. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ezt ő sérelemnek éli meg, és ezt megaláztatásnak veszi. Én úgy érzem nem bántottam meg őt, annyit kértem tőle, mosogasson el és pucoljon krumplit. Való igaz a légy szíves nem hangzott el minden alkalommal egymás felé, de nem gondolom, hogy napi 24 órában összezárva heteken keresztül ennyi emberrel, mindenki tud arra figyelni, hogy soha ne bántsa meg a társát és minden alkalommal körüludvarolja a másikat, ha esetleg kér valamit! Ez az eset nagyon túl lett reagálva! Nem kell azon megsértődni, hogy többen is rászóltunk, vonja be magát a csapat munkájába. Ha Zsuzsi abban a hitben él, hogy csak én beszéltem róla a Dalmával ilyen kontextusban, amit ő állít, akkor nagyot téved! Véleményem szerint, ha valaki nem bírja a fizikai munkával járó realityt, akkor észszerűbb nemet mondani egy ilyen jellegű nagy kihívásokkal és lelki megterheléssel járó műsorra. A nyilatkozatai után rengeteg rosszindulatú hozzászólást kaptam, ami nagyon megviselt lelkileg. A forgatási időszakot egyébként nagyon élveztem, sokat adott nekem az a tanyasi környezet és a szereplők többségével a mai napig jóban vagyok. Úgy gondolom, mindenkinek van szerethető, kedvelhető énje, de én nagyon negatív figuraként lettem beállítva. Tisztelem Zsuzsa életkorát, munkásságát, de azt nem szeretném, hogy lerombolja az eddig felépített pályafutásomat.

Ki kell állnom magamért, mert a családomat is rettenetesen megviselte lelkileg az a gyűlöletcunami, ami indult ellenem. Édesanyám sajnos olvasta ezeket a kommenteket és biztos vagyok benne, hogy a támadásoknak nagy szerepe van abban, hogy ő agyvérzést kapott. Egy anyának nagyon fáj, ha sérelem éri a gyerekét. Szeretném, ha nyilvánosan is bocsánatot kérne.

-mondta a lapnak Szorcsik Viki.


A színésznő bocsánatkérést vár kolléganőjétől (Fotó: Facebook)

kiemelt kép: Femina

EZ IS ÉRDEKES!

Gólyahír! Ismét babát vár Fresh Viki, ezzel a fotóval jelentette be az örömhírt

/p>