Hirdetés 

Webáruházunkat 2013-ban indítottuk el és hajtástechnikai alkatrészek, pneumatiika elemek vagy tűzvédelmi eszközök értékesítésével foglalkozik.

Hajtástechnikai termékeink közül az alábbi termékkörök a legkeresettebbek: Ékszíjhatás alkatrészei, fogasszíjhajtás elemei, fogaskerekek és fogaslécek, lineáris mozgatás, lánckerekek és görgősláncok. Fontos termékkörnek számítanak továbbá a tengelykapcsolók, kardáncsuklók, villanymotorok is. Foglalkozunk továbbá ebben a termékkategóriában trapézmenetes orsókkal, golyósorsókkal is, valamint a hozzájuk tartozó különböző kialakítású anyákkal is.

Pneumatikai termékekink is fontos szerepet töltenek be a mindennapjainkban. Többféle anyagból készülő gyorscsatlakozók, kézi gömbcsapok, manométerek, levegőelőkészítők, fojtó-visszacsapó szelepek.

Tűzvédelem termékkategóriánk is igen népszerű partnereink körében. Tűzoltókészülékeket, tűzoltó takarókat kínálunk széles választékban. Ezeknek az eszközöknek a kiegészítői, oltóanyagai is kínálatunk részét képezik.

Kiegészítő termékekként gépépítő elemekkel is foglalkozunk. Ezek  rezgéscsillapító géplábak vagy gumibakok, fogantyúk, marokcsavarok esetleg gépépítő zsanérok.

Az iparban és a mezőgazdaságban fontos szerepet látnak el gumilemezeink is. Ezek általában csúszásgátló vagy rezgéscsillapító funkciót töltenek be. Többféle anyagból, szinte minden jellegű felhasználásra ajánlunk tömlőket. Ezekek folyadékok, gázok, szilárd anyagok szállítására is alkalmasak.

Az évek során próbáltuk termékkínálatunkat bővíteni, a vevői igények alapján módosítani. Elkezdtünk ipari kerekeket is tartani készleten, békagörgőkkel is foglalkozni. Igyekeztünk speciális ékszíjakat (hatszögletű ékszíj, variátor szíj) is polcon tartani, a hagyományos keresett típusok mellett. Elkezdtünk hőedezett fogaskerekeket, lánckerekeket is értékesíteni. Pár év elteltével porvédő energialáncokat is felvettünk a termékpalettánkra. Villanymotorainkhoz kiegészítőként hajtóműveket és frekvenciaváltokat is értékesítünk. Jó pár év van mögöttünk így termékismeretünkkel és szaktudásunkkal igyekszünk segíteni minden kedves érdeklődőnek. Igyekszünk megtalálni mindenki számára a legjobb megoldást termékeink közül legyen szó a legjobb minőségű vagy költséghatékony típusokról.

mibim.hu

kiemelt kép: mibim.hu

/p>