Hirdetés 

Kárász Róbert elhagyta az ATV csapatát. A Televíziós szakembernek nyomós oka volt erre, a Blikk ki is derítette, hogy mi is volt az….

– Ugyan hivatalosan ilyen titulus egyelőre nincs, a magyar közmédia kreatív vezetője lesz. A kereskedelmi médiában eltöltött tapasztalatai miatt keresték meg őt, hiszen több mint húsz évet dolgozott az RTL-nél, a TV2-nél és az ATV-nél – mondta el  a Blikk informátora, aki szerint a döntésnél Kárász jótékonysági munkája is sokat nyomott a latba.

Az első hírek arról szóltak, hogy Kárász televíziós és jótékonysági munkája nem összeegyeztethető, azonban ezzel ez kijelentés megdőlni látszik.

– A két munkakörrel együtt járó feladatok nézetbeli különbséget okoztak, amelyeket nem tudtunk feloldani – nyilatkozta akkor Kárász Róbert, aki november közepén bontott szerződést a kábelcsatornával. Azóta keveset tudni arról, mivel foglalkozik, a korábban a közösségi oldalain sokat posztoló tévés ugyanis „adásszünetet” hirdetett, és a jelek szerint ez még most is tart. Tegnap ugyanis többszöri megkeresésre sem érte el a Blikk, és egy ismerőse szerint tudatosan vonult vissza átmenetileg a nyilvánosságtól.

– Ez szintén az új munkahelye miatt van, mivel a közmédia egyik leendő vezető beosztású embereként jobban oda kell majd figyelnie, miről és mit oszt meg – magyarázta a riporter-műsorvezető egyik ismerőse.

MÉG TÖBB HÍR KÁRÁSZ RÓBERTRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép:MTI

EZ IS ÉRDKEKES!

Videóban, megtörve jelentette be súlyos betegségét Celine Dion! Nem jön Magyarországra sem

/p>