Hirdetés 

Ifjabb Schobert Norbertről a kommentszekciókban a legtöbben azt gondolták, hogy elkényeztetett és beképzelt srác, azonban az elmúlt hetekben kiderült, hogy ez egyáltalán nem így van. Erről írt egy összefoglalót a liner.hu.

A 17 éves fiú jól kezeli a negatív kommenteket és üzeneteket, hiszen abban a világban nőtt fel, ahol sikeres szüleinek szintén volt ezekben része bőven.

Norbika olyan jól teljesít a Farm VIP műsorában, hogy a döntőbe várják és erre minden esélye meg is van. Norbi a Story magazin kérdésére elárulta, hogy miért fogadta el a TV2 felkérését.

„Azért vállaltam a felkérést, hogy kilépjek a szüleim árnyékából, és megmutassam, milyen vagyok valójában, mert sokan rosszul ítélnek meg a közösségi médiában.”

– idézte a Blikk a fiút.

„Rengeteg rosszindulatú megjegyzést kapok, azt gondolják, beképzelt és elkényeztetett gyerek vagyok, pedig ez egyáltalán nem igaz. Sőt!” – folytatta Norbi.

A farmon bizonyított az elmúlt időszakban és ennek eredméneképpen egyre több a pozitív üzenet és a szülei oldalán is szinte csak pozitív megjegyzéseket kap, aminek érthetően nagyon örül a Schobert család trónörököse.


Norbika bizonyított a terepen (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR IFJABB SCHOBERT NORBIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Gabi elképesztően gyönyörű ruhája és Köllő Babett uszálya alapozta meg a döntőt – videó

/p>