Hirdetés 

A trombitaművészt három év hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte másodfokon a bíróság.

A Dáridó atyja azonban nincs elkeseredve, nem hagyja azt sem, hogy az ünnepi hangulatát elrontsa az ítélet, arra viszont rájött, hogy kik is valójában a barátai – erről írt a Bors Napilap. 

„Nincs bennem csalódottság”

Számítottam rá, hogy az ítélethirdetés után lesznek majd meglepetések, már ami a baráti, vagy inkább haveri körömet illeti, és nem is kellett csalódnom a megérzésemben. Fixen azokról hallom, hogy itt-ott kárörvendően beszélnek rólam, akikről ezt feltételeztem is. 

Ők azok a törleszkedő emberkék, akik gyakran keresték a társaságom még a per alatt is, és kisebb, nagyobb segítséget kértek tőlem. Tényleg nincs bennem csalódottság, hiszen tudtam, hogy ez lesz – kezdte a Borsnak Lajcsi aki azt is elmondta, hogy akadtak szép számmal kellemes meglepetések is számára, ami az ismert vagy épp kevésbé ismert szakmabeli ismerőseit illeti.

-Persze azok az ismert és kevésbé ismert emberek, akik eddig is nyitott szívvel és bizalommal fordultak felém, most is így tesznek. Sokan ajánlották fel a segítségüket és kérdezgetik, mit tehetnének értem. Nekik megköszönöm, hogy mellettem állnak, de nem élek a felajánlásokkal, hiszen ez az én harcom és egyedül kell megvívnom – tette hozzá Galambos Lajos, aki nem csak belőlük, de az utca emberéből is erőt merít.

Bármerre is járok, odalépnek hozzám idegen emberek, akik az együttérzésükről biztosítanak és őszintén megölelnek. Ez mérhetetlenül jól esik…

-mondta a lapnak a zenész, aki készül a tiszta lapra, emellett megpróbálja bizonyítani is az igazát.


Galambos Lajcsi sok barátjában csalódott, akik hátba szúrták (Fotó: Life Tv)
MÉG TÖBB HÍR GALAMBOS LAJCSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

Zokognak Rubint Réka rajongói, egy időre bezár az egyik alakreform kör

/p>