Hirdetés 

Zalatnay Sarolta a TV2 Mokka stábjának adott betekintést új otthonába.

Akkor arról beszélt a kamerák előtt, hogy a család a rokonsággal költözött össze és bár többen vannak, de a hely is sokkal nagyobb. Most a legendás énekesnő elárulta a költözés valódi okát is, erről a Bors napilapnak beszélt.

-Örömmel mondanám, hogy ebben a történetben minden csupa tűzijáték és boldogság, de ez a legkevésbé sem így van. Nem szakadt rám a bank, sőt… Sajnos a történet nagyon is tipikus. Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket.

Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át élünk a lányommal

– mondta a Kossuth – díjra is felterjesztett énekesnő, akinek a pandémia is kapóra jött, hiszen a hitelmoratóriumnak köszönhetően élhetett eddig a házban.

-Ha nincs a koronavírus, és a kormány nem hozza meg a döntését a hitelekkel kapcsolatosan, már legalább két évvel ezelőtt el kellett volna hagynunk a házat. Ha így történt volna, most valahol albérletben élnék. Így viszont csak idén húsvétkor kellett kiköltöznünk. Ennek köszönhetem, hogy itt tudtam maradni Tárnokon, hiszen egy kedves barátom éppen tavasszal költözött két évre Németországba, ahol munkát kapott, így felajánlotta, hogy addig lakjak a házában, és csak a rezsiköltséget kéri el havonta

– folytatta Zalatnay, aki nem tudja még, hogy mi lesz akkor, ha barátja hazatér.

Szóval ennyit arról, hogy rám köszöntött a jó világ azzal, hogy egy nagyobb házba költöztem… Tulajdonképpen annyi történt, hogy egy kedves barátom jóvoltából kicsit levegőhöz jutottam, de már most azzal telnek a napjaim, hogy agyalok, hiszen két év múlva ismét költöznöm kell. Imádom Tárnokot, és nagyon szeretnék itt maradni, de… Na, mindegy, erre térjünk vissza akkor! Majd átmegyünk a hídon, ha odaértünk. Szerencsére egészséges vagyok és sok a fellépésem is. Más pedig nem számít!


Elvitte a bank az énekesnő házát (Fotó: Life TV)
MÉG TÖBB HÍR ZALATNAY SAROLTÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Döbbenetes: Szegedi Fecsó menyasszonya egy szájfeltöltés miatt nem tud mosolyogni!

/p>