Hirdetés 

Hatalmas port kavart Völgyi Zsuzsi és Görgényi Fruzsi összecsapása a Farm VIP műsorában.

Sorra jelentek meg a cikkek az egyik és másik oldal nyilatkozataival, az olvasók és nézők csak kapkodták a fejüket. Görgényi Fruzsinál most betelt a pohár és az nlc.hu portálnak nyilatkozott a botrányokról és az érzéseiről.


Görgényi Fruzsit megviselték a történtek (Fotó: TV2)

A legjobban a cikkek és azoknak is a címei bántanak. Olyan mondatokat idéznek a szereplőktől, amiket tőlem sosem tudnának, hiszen én nem mondok másokra rosszat, nem gonoszkodok az emberekkel, nem káromkodok. A műsor során sem mocskolódtam, nem rágalmaztam senkit. Rosszul esik, ami történt velem az elmúlt hetekben, és már nem tudok emellett szó nélkül elmenni, de nem vagyok hajlandó lesüllyedni egy bizonyos szint alá” – modta Fruzsi, aki nem szeretett volna megszólalni az ügyben, de eljött a pont, amikor tiszta vizet kell önteni a pohárba.

-A műsor kezdete óta csendben voltam, nem akartam belemenni celebharcokba és mosdatni sem szerettem volna magam. Hozzáteszem, utólag úgy látom, nincs is miért. A tegnapi adás után azonban nem tudok és nem is akarok csendben maradni. Amikor bent voltam, napokig úgy éreztem, hogy nagy baj van velem, az is eszembe jutott, hogy rossz ember vagyok és rosszul neveltek a szüleim. Teljesen eltorzult az önképem és csak most, kívülről látom, hogy nem éreztem jól –  mondta Görgényi, majd hozzátette:

Biztos vagyok benne, hogy azért bántottak engem, mert tudták, hogy nem támadok vissza, hiszen nem vagyok egy agresszív jellem. Tudható volt, hogy én nem fogok senki fejéhez vágni gonosz dolgokat, mert nem vagyok ilyen ember.

Völgyi Zsuzsi sunyi sügérnek hvta Görgényit (Fotó: TV2)
MÉG TÖBB HÍR A FARM VIP MŰSORÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: nlc.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Németh Szilárd Argentína vb-győzelméről: “Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok”

 

/p>