Hirdetés 

A BlikkRúzs írt arról, hogy Berki Mazsira élete egyik legnehezebb Karácsonya várhat, miután nemrég szakított dúsgazdag autókereskedő párjával.

Lehet, hogy Mazsinak mostanában tényleg pénzügyi gondjai vannak, mert most senki nem segíti anyagilag – mondta a lapnak az egyik ismerőse abból az edzőteremből, ahol az özvegy gyakori vendég.


Berki Mazsinak éelete egyik legnehezebb Karácsonya közeledik (Fotó: RTL)

-Korábban rendre olyan párjai voltak, akik mindent megadtak neki. Az első férje például tejben-vajban fürösztötte. Az a férfi is egy gazdag vállalkozó volt, és luxusautó-kereskedőként semmit nem sajnált Mazsitól. Óriási szerelem volt az övék, ahol egy hatmillió forintos, a Bazilikában tartott esküvő tette fel az i-re a pontot. Renáta luxuslakásban élt, luxusautóval járt, luxusnászútra utaztak.. Már a közös babát tervezték, amikor Mazsi elhagyta a férfit Berki Krisztiánért.

A utolsó partnere is dúsgazdag, szintén autókereskedő volt. Viszont ismét Mazsi volt az, aki szakított 

– mesélte a lapnak az ismerős.

Az özvegy közösségi oldalain jól látható, hogy rengeteg reklámot tartalmazó poszt jelenik meg, tehát valószínűleg ezek lehetnek a jelenlegi bevételi forrásai. Mazsi egyébként nemrég több portálnak is beszélt arról, hogy a kis Emmát óvodába kellett adni, hogy minél többet tudjon dolgozni, hiszen a számláit és az adósságokat is fizetni kell.

Júlia asszony kifakadt, amikor Mazsi az adósságokról beszélt (Fotó: TV2)

Erre reagált Berki Krisztián édesanyja Júlia asszony, aki felháborodva mondta:

A fiamnak nem volt semmiféle adóssága! Egyszerűen az volt, amit Mazsival együtt vettek fel a közös otthonukra! Ez olyan húszmillió forint lehetett. Krisztiánnak pluszban volt pénze, amit a volt férjemnek adott oda, és ő meg is őrizte neki. Mazsi is tudott erről a pénzről, kérte is, de, Feri nem adta oda neki, hanem ebből fizette ki az adósságukat. Így nem is értem, mit is kell annyit dolgoznia! Közös kölcsön volt, ezt Mazsinak kellett volna visszafizetnie. De nem baj, helyette ezt most megtette Krisztián édesapja, az utolsó fillérig rendezte a kintlevőségeket.


Hirdetés 

A dúsgazdag párjával is szakított Berki Mazsi (Fotó: olvasóriporter / Blikk)
MÉG TÖBB HÍR BERKI MAZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life Tv

EZ IS ÉRDEKES!

Zalatnay Sarolta Orbán Viktorról: “Komálom…”

/p>