Hirdetés 

Nagy port kavart az RTL új sorozata, amelyben Zámbó Jimmy életét mutatják be.

A család egy része először a színészek kiválasztásánál kritizálták a sorozat készítőit, most pedig szépen sorban szólalnak meg pozitív, vagy negatív érzéseikkel kapcsolatban a Király rokonai, szerettei. A sorozat első öt részében ábrázolják Jimmy pályájának azt a korszakát, amikor még nem indult be a szekér, az énekes ekkor még sokat küszködött, a Casanova bárban vendéglátózott és ámbár hangi adottságait elismerték, a kitörés mégsem sikerült neki. Ezekben a részekben a magánélete is több szálon fut, első felesége mellett szeretője, majd későbbi felesége, Edit is megjelenik, mitöbb fény derül Jimmy Háfra Marival való viszonyára is. Csoma Veronikáról a legtöbben azt látják a filmekben, hogy Jimmy sokat nem tartózkodik otthon, viszont rendszeresen adja haza a pénzt, így a nézők közül sokan azt a következtetést vonták le, hogy akkoriban az asszony csak ezért volt a későbbi sztárénekessel.


Zámbó Marietta Olasz Renátó főszerepével nem értett egyet, hiszen szerinte a színész sem zongorázni, sem énekelni nem tud, így nem lehet hiteles (Fotó: TV2)
Az első feleség megtörte a csendet…

Zámbó Krisztián édesanyja Csoma Veronika úgy érezte, hogy most jött el a pillanat, amikor a látottak kiigazításra szorulnak. – Nos, akkor elmondok egy olyan dolgot, amiről még soha nem beszéltem. Amikor együtt voltunk, Jimmy nem nagyon dolgozott.

Én tartottam el őt, és egyengettem az útját, hogy megvalósítsa az álmát. A szüleim elég jómódúak voltak, én világéletemben dolgoztam, így tudtam megoldani, hogy a három gyerekemet és Jimmyt is eltartsam.

A fellépőruháit is én készíttettem neki – mondta a Kiskegyednek Veronika, aki korábban elzárkózott a sajtótól, de most már bizonyára nála is betelt a pohár.

Zámbó Krisztián édesanyja úgy érezte, most kell megszólalnia a sorozatban látottakkal kapcsolatban (Fotó: Story Magazin)

Veronika azt is elmondta, hogy már rég Edittel élt Jimmy, amikor még mindig feljárt hozzá, hogy a legújabb dalait megmutassa.

-Mindent megtettem, hogy sikerüljön befutnia, miközben soha nem kértem tőle egy fillért sem! Minden erőmmel azon voltam, hogy segítsek neki! Már Edittel élt, és befutott énekes lett, de amikor éjszaka ment hazafelé, felugrott hozzám, hogy megmutassa a dalait, és kikérje a véleményemet – mondta az énekes első felesége, aki úgy tűnik nem nagyon örül a sorozat létrejöttének, hiszen, mint mondta

Ha rajtam múlik, akkor a film nem készül el!


Hirdetés 

Csoma Veronika elmondta, ha rajta múlik, akkor a sorozat soha nem készül el (Fotó: Femina)

A sorozatban külön felhívják a figyelmet arra, hogy annak részei “igazságok és hazugságok” alapján készültek el, de a néző sejtheti, hogy bizonyos drámai elemek lehetnek csak azok, amit hozzá tettek a hatás kedvéért és vélhetően az alaptörténet az igazságon alapul, amely a rajongók szerint több kommentszekciót olvasva nem tesz jót a Király jól felépített imidzsének.

Jimmy életében is szolgáltatott témát a bulvárnak, a halála után elkészített sorozat pedig új megvilágításba helyezi a legendás énekes karrierjét (Fotó: Magneoton)
MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

 

/p>