Hirdetés 

Októberben a Mandinernek adott interjújában még arról beszélt Schobert Norbi, hogy nagyszerű az egészségi állapota, a nyáron kapott stroke-ja után ismét sportol és ragyogóan érzi magát, ráadásul több új üzletet is sikerült nyitnia – erről írt a Story Magazin.

Mindennek ellenkezőjét mutatja a 24.hu információja, miszerint a sorra bezáró Update üzletek és az egészségi állapotában bekövetkezett változások miatt sürgősségi partnertalálkozót hívott össze. Itt jelentette be azt is, hogy a Norbi Update Zrt.-ben a továbbiakban a marketing- és PR-feladatokat a felesége, Rubint Réka veszi át, ő maga pedig már csak a termékfejlesztésben vesz részt.

Nyugdíjba szeretne vonulni…

A jelenlegi helyzet arra mutat, hogy a fitneszguru visszavonulni készül. Ez persze nem meglepő, hiszen több nyilatkozatában is elmondta már, hogy szeretné, ha mihamarabb fiainak adhatná át az üzletet, de senki nem számított arra, hogy ennyire gyors változások következnek be Norbi és családja életében.

A Story Magazin még tavasszal kérdezte meg Schoberttől, hogy elgondolkozott-e azon, hogy az üzletét valamelyik gyermekének adja át. Erre a következő választ adta:

Hogyne. És remélem, valamelyik fiam lesz. Norbika például kellőképp fanatikus a sportban és a tanulásban is. Látom benne a potenciált. Zalán még kicsi, de benne is van elszántság. Gondolkoztam azon is, hogy ez nem is olyan sokára lesz. Jó lenne öt év múlva nyugdíjba menni. Már látom magam, ahogy ülök az erdei házam teraszán és szivarozom. Esténként steaket eszem a feleségemmel és a barátokkal. Reggel sokáig alszom, elmegyek kocogni, motorozni, heti kétszer teniszezni. Boldog nyugdíjas szeretnék lenni, aki a háttérből büszkén figyeli, ahogy a gyermekei megvalósítják az álmaikat.

Norbi azonban most még ezt nem tudja megtenni, hiszen nagyobbik fia Norbika még csak 17 éves, így várat magára, hogy át tudja venni az édesapja feladatait, azonban úgy tűnik, hogy Norbi már most segítségre szorul.


Norbi úgy tűnik hátrébb lép az üzleti életben (Fotó: vg.hu)
MÉG TÖBB HÍR SCHOBERT NORBIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube / Partizán

EZ IS ÉRDEKES!

Peter Srámek: “Újra divat lett Jimmyt énekelni, de a Király hangja én vagyok” – videó

/p>