Hirdetés 

Feltépte a sebeket az RTL sorozata, A Király, amely Zámbó Jimmy pályafutását mutatja be igaz történetek és fikciók alapján.

A legutóbbi, hatodik részben már a Nagy Ervin alakította befutott Jimmyt láthattuk és sokakat sokkoltak a történetek és sztorik, amiket láttak. Többek között ilyen volt a “Három Királyok Turné”, amelyet 1998-ban Galambos Lajcsival és Pataky Attilával csináltak végig 120 városban itthon és határainkon túl.

Ennek a miskolci koncertjén történt meg a hírhedté vált eset, amikor Zámbó Jimmy pisztolyt fogott az EDDA frontemberére. Az énekes a Borsnak nyilatkozott.

Láttam már fegyvert előtte, de őszintén megmondom, egy kicsit azért jéggé dermedt a szívem, amikor Jimmy rám fogta. Kérdeztem is tőle, hogy mit gondol, mit csinál és megmondtam neki, hogy aki kardot ránt, az kard által vész el. Ő meg csak folytatta, de a legszörnyűbb az egészben, hogy ha most kérdeznék tőlem, nem tudom, hogy végül melyikünk zárta az aznapi koncertet. Ő vagy én?” – mondta a Borsnak Pataky. –Úgy gondolom, hogy bármit is szerzett valaha magának, neki valahogy sosem volt elég mindaz, amije volt. Megvolt a legjobb autója, a csodálatos hangja, szerető családja, de ez mintha mit sem számított volna.

Én úgy gondolom, hogy aki Királynak hívatja magát, az soha nem lesz igazi király.

Attila azt is elmondta, hogy amint azt a sorozatban is bemutatták, valóban ezen a ponton ért véget a barátságuk Jimmyvel.

Megmondtam neki az incidens és a koncert után, hogy remélem, tisztában van azzal, hogy ez most kettőnk életében ennyi volt, és nem több. Lemondtam arról, hogy barátok legyünk, mert mérhetetlenül nevetségesnek tartottam, hogy Miskolcon, az otthonomban fegyvert fogjon rám valaki. Nem volt közöttünk harag, de más utakat választottunk. Ő, úgy érzem, egy kicsit túldimenzionálta magát. Tény, csodálatos hangja volt. Tény, nagyon szerették őt, nagyon sokan. Tudom, hogy engem egyébként még tisztelt is a maga módján. Csak valami félresiklott, nem tudjuk, hogy micsoda, talán még ő sem. Nyugodjon békében, és remélem következő életében jóvá tudja majd tenni mindazt, amit itt rosszul csinált. Tény, hogy voltak furcsa dolgai, de – tudom ez nem mentség – ő ilyen volt

Attila úgy gondolja, hogy bár Zámbó Jimmynek mindene megvolt, neki mégsem volt semmi sem elég…

“Nyugodjon békében, és remélem, a következő életében jóvá tudja majd tenni mindazt, amit itt rosszul csinált. Tény, hogy voltak furcsa dolgai, de – tudom, ez nem mentség – ő ilyen volt.”


Pataky szerint van, mit jóvá tennie Jimmynek a következő életében (Fotó: RTL)
MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: archív / Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

Zámbó Krisztián biztos magában, de azért tudatta másokkal, hogy esélyük sincsen – fotó

/p>