Hirdetés 

Minden jel arra mutat, hogy Berki Mazsi már nem szingli, az ideiglenes szakítás után ismét együt van gazdag üzletember párjával – írta meg az Origo.

Mazsi Berki Krisztián halála után nem sokkal mutatkozott az új párja oldalán, akit pont férjének köszönhetően ismert meg. Az ügyben akkor megszólalt Berki édesanyja Júlia asszony is, aki tudni vélte, hogy már Balira is együtt utazott a luxusözvegy és új párja, mitőbb az asszony akkor azt nyilatkozta, hogy már akkor is kapcsolatot tartott fenn Mazsi az üzletemberrel, amikor még a fia élt.

Mazsi mindenesetre 75 milliós luxusautóval furikázott és élte gondtalan életét, amíg egyik barátja el nem szólta magát, hogy a pár szakított. Úgy tűnik azonban, hogy Mazsi nem bírta sokáig egyedül, egyik ismerőse a Blikknek nyilatkozott a párral kapcsolatban:

Még együtt vannak, de tény, hogy nagyon viharos a kapcsolatuk, tele van hullámvölgyekkel. Sokat vitatkoznak, többször is szóba került közöttük a szakítás, de végül mindig elsimították a vitákat.

Bizonyára nem tesz jót a kapcsolatnak, hogy két külön városban élnek, és az egyéb elfoglaltságaik miatt alig tudnak találkozni. Mazsi nem ragaszkodik annyira Zoltánhoz, mint ő hozzá” – mesélte a barát.


Berki Mazsi még együtt van üzletember párjával (Fotó: RTL)
MÉG TÖBB HÍR BERKI MAZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

43 plasztikai beavatkozás után Karácsonykor végre elégedetten néz tükörbe Andrea

/p>