Hirdetés 

Az idei ünnepek nem felhőtlenül boldogan telnek MC Hawernek – írta a Bors.

Miután szakított menyasszonyával, már annyira nem fontos az ünnep a zenséznek – számolt be a lap, ráadásul az idei Karácsonyt a frissen operált testvérének ápolásával tölti.

A húgom nagyon beteg, nemrég esett át egy komoly műtéten. Intenzív osztályon feküdt napokig, ez az időszak még a lábadozásáról szól, így szeretnék végig mellette lenni. 

Mivel szinglink vagyunk, eredetileg is így terveztük, csak közbeszólt az egészségügyi problémája. Az állapota miatt nem várom el, hogy ő autózzon el hozzám, így minden bizonnyal én fogom meglátogatni. Egyébként is gyakran találkozunk, mert van egy fodrászszalonja, hozzá járok évek óta. Gyerekkorunk óta a legjobb testvérek vagyunk, a magányos időket kihasználjuk, hogy minél többet együtt legyünk – mesélte a Borsnak MC Hawer.

A mulatóssztár a lapnak azt is elmesélte, hogy amúgy sem tartozik a kedvenc ünnepei közé a Karácsony.

Ilyenkor valahogy fokozottan rátelepszik az emberre a magány.

A fiam Angliában van, a lányommal pedig nem jó a kapcsolatom, így a klasszikus családi összejövetel is elmarad. Még karácsonyfát sem díszítek, lusta vagyok, ráadásul egymagamnak nemigen látom értelmét. A kapcsolataimban mindig az aktuális párom foglalatoskodott a hangulatról – mondta a lap érdeklődésére.

MÉG TÖBB HÍR MC HAWERRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Itt vannak a sztárok legszebb karácsonyfái, így ünnepelnek a hírességek

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading