Hirdetés 

Nehéz elhinni, de bizony már 30 éves a “Reszkessetek betörők 2. – Elveszve New Yorkban” című sikerfilm.

Nem volt egyetlen olyan karácsony sem a három évtized alatt, amikor az összes létező epizódot a karácsonyi ünnepek alatt ne vetítette volna le valamelyik televíziós csatorna. Ezért is mondjuk minden évben az ünnepek előtt, hogy “Nincs Karácsony Kevin nélkül…” Nyugodtan kijelenthetjük, hogy generációk nőttek fel és valószínűleg fog is felnőni a sikerfilm négy epizódján.

Na de mennyit változtak azóta a színészek? Mutatjuk!


Macaulay Culkin most 42 éves, és nemrég lett apukája 2021-ben született fiának menyasszonyával, Brenda Song színésznővel.

Catherine O’Hara most 68 éves, és Kevin anyukájának ikonikus alakítása óta számos figyelemre méltó szerepet kapott. A színésznő 2015 és 2020 között a Schitt’s Creek című sorozatban játszotta a lecsúszott szappanopera-színésznő szerepét, amiért Emmy-díjat kapott a vígjátéksorozat kiemelkedő női főszereplőjeként.


Hirdetés 

Devin Ratray most 45 éves, és számos szerepben feltűnt, mióta Kevin bátyját alakította. Többek között szerepelt az Esküdt ellenségek és az Odaát című sorozatokban.

Tim Curry most 76 éves. Még 2012-ben súlyos agyvérzést kapott, ami miatt kerekesszékre szorult, és az egészségi állapotának helyreállítása részeként fizikoterápiára és beszédterápiára kellett járnia.

Joe Pesci most 79 éves, és néhány évvel ezelőtt előbújt a nyugdíjas éveiből, hogy szerepeljen a 2019-es Az ír című filmben, amiért Oscar-jelölést kapott.

Daniel Stern most 65 éves, és továbbra is színészkedik. Legújabb szerepe 2023-ban kerül a mozikba, ugyanis csatlakozott a For All Mankind című sci-fi sorozat 4. évadának szereplőgárdájához.

Kieran Culkin, aki Macaulay valódi öccse, most 40 éves, és továbbra is sikeres színészi karriert épít. Egyik legújabb és legjelentősebb szerepe a Utódlás című sorozatban van. 2013 óta házas, feleségével egy kisfiú és egy kislány szülei.

MÉG TÖBB HÍR A RESZKESSETEK BETÖRŐK FILMRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: AFP

EZ IS ÉRDEKES!

Százával gratulálnak: jön a baba Varga Viktoréknál? – Sejtelmes fotót osztott meg a sztárpár

/p>