Hirdetés 

A jelenleg szingli énekesnő legnagyobb félelme az volt, hogy magányosan tölti az ünnepeket – írta a Bors. 

A magányos szenteste félelmét azonban egy szempillantás alatt eloszlatta az énekesnő édesanyja, amikor bejelentette? hogy 6 év után hazaköltözik Amerikából.

– Idén üresen maradt a 24-25-e a naptáramban, de azt mondhatom, szerencsére nincs fellépésem, mert, ha hívnának, arra úgysem mondanék nemet, pedig én is megérdemlem a pihenést. Mivel nincs párkapcsolat az életemben, semmi különöset nem terveztem az ünnepekre – kezdte a Borsnak az énekesnő. –A Karácsonyt az emberek többsége izgatottan várja, ám sajnos szép számmal vannak, akiken ilyenkor eluralkodik a magány nyomasztó érzése. 

Azért vagyok most jobban, mert hazajött édesanyám Amerikából. Ez már önmagában egy csodálatos dolog. Ha a szüleid melletted vannak, akkor nem érzed magad olyan nyomorult földönfutónak a világban. Nem érzem azt, hogy bármilyen módon sürgetnék egy párkapcsolatot és nem vágyom arra, hogy tartozzak valakihez, mert nem vagyok egyedül. Olyan felszabadító érzés, amikor közel van a család

– mondta boldogan az énekesnő, aki éveken át nem ölelhette át édesanyját.

– Hat éve találkoztam utoljára anyukámmal. Pont abban az időszakban élt kint, ameddig volt párkapcsolatom. Fura, mert az utazása előtt elindult bennem a gondolat, hogy olyan magányosnak érzem magam és volt is egy picit depresszívebb, visszavonulós időszakom, de ebből kirántott az, hogy anyukám itthon van és közös anya-lánya programokat csinálunk, ami nekem most mindennél értékesebb! – mondta Viki a Borsnak.


Végre magához ölelhette édesanyját az énekesnő (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR SINGH VIKIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Nem fogod felismerni az énekesnőt, pedig 22 éve az egész világ az ő dalait énekelte – videó

/p>