Hirdetés 

Kulcsár Edina és párja G.w.M. bármihez nyúl, minden nagyot szól és óriási megosztottságot hagy maga után.

Így volt ez már Edina első dalánál is, de kritika övezi a pár öltözködését, az autókat, a megmutatott köteg pénzeket, a csillogást és nagyzolást is, ez pedig egyre nagyobb port kavar a kommentszekciókban – erről írt összefogaló anyagot a borsonline.hu.

Sokan azt sem értik, hogy az egykori szépségkirálynőnek miért kell egyáltalán énekelni, azt pedig a legtöbben elítélik, hogy már az első dal is hallhatóan Edina exéről Csutiról szól, akivel egyébként még együtt tanulták meg a dalt nem is sejtvén, hogy hamarosan szakítanak. A második, nemrég megjelent “Boldogság” című eposz azonban megerősítette a rajongókban és kételkedőkben, hogy G.w.M. és Edina a saját boldogságukat írták bele a klipslágerbe, illetve Edina mindaddig tartó boldogtalanságát, amíg egymásra nem találtak új párjával.

Mindez viszont a gyermekeikkel szemben inkorrekt a hallgatóság szerint. A kommentelők úgy vélik, mindez nem illő magatartás, nem szép dolog ilyen módon is belerúgni a másikba.

-(…) Mind a ketten úgy viselkednek, mintha az előző kapcsolatuk egy botrány lett volna! Mindenhol született 2 gyerek! Mit fognak gondolni ezek a gyerekek, ha nagyobbak lesznek, és meghallgatják ezt a számot??? Nem kell a múltat a porba tiporni, hiszen ott is volt sok boldog pillanat, különben nem lennének gyerekek! – írta az egyik kommentelő ezzel kapcsolatban Edina instagramján.

És akkor jöjjenek  vélemények, amelyek már G.w.M. munkásságát is kőkeményen kritizálják:

Legyetek boldogok, csak ne énekeljetek! Főként G.w.M hagyja abba a rappelést, ember nem érti, mit mond 

– írja egy kommentelő a dal alatt, amely megjegyzés több, mint 900 lájkot kapott.


Fotó: screenshot / borsonline.hu
Fotó: screenshot / borsonline.hu

Az egyik régi Kulcsár Edina – fan azt írja röviden:

Kérjük vissza a régi Edinát!

Bővebben a témáról IDE kattintva olvashatsz!


Hirdetés 

Kulcsár Edina és G.w.M. nagyon megosztó dalt készítettek (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR KULCSÁR EDINÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

A legszebb téli fotó: Gyermekeit mutatta meg Szegedi Fecsó párja, a rajongók elolvadnak tőle

/p>