Hirdetés 

A népszerű humorista arról az időszakról vallott, amikor még nem volt olyan optimista szemlélete, mint ma és ebből fakadóan nem is volt a legjobb formában. A színpadon sem…

Mielőtt megismerkedett feleségével pesszimista, borúlátó alkat volt, saját bevallása szerint ebben az időszakban kollégái is sokszor kerülték őt.

Rossz évek voltak azok, amikor egy jól sikerült, önálló est után valaki odajött és megdicsért, amire én úgy reagáltam, hogy ’Áh, elcsesztem a közepét.’ És a saját kollégáim közül is egy csomóan sajnos ezek az évek alapján ítélnek meg. Nem tudom szebben mondani, kár is finomítani, hogy sokan csak a sza*t kapták belőlem… Tényleg! És ez az én hibám. Erre oda kellett volna figyelni – mondta Dombi a Szavakon túl című műsorbanTöbben parodizáltak is. Én voltam az örök elégedetlen, akinek soha semmi nem jó, aki folyton nyavalyog, aki nem tud örülni a saját sikereinek, és teljesen megalapozott volt a paródia. Nem voltam egy olyan figura, akinek érdemes volt keresni a társaságát. Én voltam a negatív, aki csak lehúzta a hangulatot – tette hozzá, mire a műsorvezető megkérdezte, be is szólt-e másoknak. – Szerintem igen. De őszintén, egy csomó mindenre nem emlékszem, de arra igen, hogy ezek sötét évek voltak. De nem tudom, miért. Jobbat és többet szerettem volna, és elkapott valami rossz gépszíj.” – mondta a humorista, akit ebben az időben kollégái is kerülték.

 „Minden okuk megvolt rá. Ki szeretne egy nyavalygós, negatív ember társaságában lenni? Én nem. Ezt például máshogy csinálnám. Szóval nem igaz, hogy semmit se bánok”


Nem igaz, hogy semmit nem csinálna másként a humorista (Fotó: YouTube)
MÉG TÖBB HÍR DOMBÓVÁRI ISTVÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Vagyont érő luxuskarórákkal ajándékozta meg zenekarát Majka – videó

 

/p>