Hirdetés 

Nincs ember az országban, aki ne ismerné a 2013-as lottónyertes Andraschek Anikó és férje tündérmeséjét.

A győri hajléktalan férfi és felesége utolsó mentsvára egy lottószelvény volt, amit végső elkeseredésükben adtak fel. A csoda pedig megtörtént, 630 millió forintot nyertek. Az életük egy csapásra megváltozott, a fővárosban egy 180 négyzetméteres medencés kétszintes villát vettek, mellé egy hófehér luxus BMW-t és a gyerekeiknek is vettek egy-egy lakást. Sofőrt fogadtak, nyitottak egy kávézót és élték a multimilliomos gazdag emberek életét.


Kávézót, süteményest is nyitottak, de az is bedőlt (Fotó: Bors)

2022 év végén a helyzet már egészen másképpen fest.

Mára már csak ez a nagy ház maradt, minden mást eladtunk. A lakásokat, a cukrászdát, a balatoni nyaralót, a BMW-t.  Kevés pénzünk maradt, de ebben a házunkban az alsó szinten albérlő lakik, havonta pontosan fizet. De megválunk ettől is, mert túl nagy nekünk, veszünk majd egy kisebbet.”

-mondta az acnews.hu hírportálnak Anikó, aki hozzátette, hogy a házuk alsó szintjén albérlők élnek, ők pedig szeretnének kiköltözni a ház felső szintjéről és egy kisebb lakásba menni, mert aggódnak a rezsiköltségek miatt, ráadásul az egészségi állapotuk is megromlott.

“Elégedett vagyok a sorsommal, nincs hiányérzetem semmiben. Megtapasztaltam a szegénységet és a gazdagságot is. Nem kívánom egyik életet sem. Most picit szerényebben élünk, de nem éhezünk. Ötszörösére ugrott a villanyszámlánk, korábban 20 ezres csekkek jöttek, most 96 ezer forintot fizettünk. És igen, aggódva várjuk az emelt összegű gázszámlát is a hó végén, amit most kapunk először kézhez.”

Medencés házat vettek, ez még megvan, de egyéb nem maradt (Fotó: Bors)

kiemelt kép: Bors

EZ IS ÉRDEKES!

A legszebb téli fotó: Gyermekeit mutatta meg Szegedi Fecsó párja, a rajongók elolvadnak tőle

 

/p>