Hirdetés 

Opitz Barbit Karácsony előtt elkeseredetten kereste a családja, miután nem ment haza és telefonon sem érték el.

Az aggodalomra az adta az okot, hogy az énekesnő testvére a posztban leírta, hogy Barbit életveszélyesen megfenyegette a párja, Serleg Albert. Úgy tűnt, hogy a történetnek happy end lesz a vége, hiszen Barbi előkerült, párját pedig előállította a rendőrség, azonban most újabb fejleményekről számolt be a Bors. 

Megszólalt ugyanis az Opitz család egyik barátja, aki szerint nem ez volt az első eset, hogy Babriék kapcsolata tettlegességig fajult. A lapnak a neve elhallgatását kérő barát elmondta:

– Úgy tudom, hogy a család megtette a feljelentést, hiszen nem ez volt az első eset. A fiú hosszú ideje sakkban tartja őt, számtalanszor rátámadt Barbira, múltkor pedig még az ajtót is rátörte szegényre… Nem tudom meddig fajul még ez a dolog, de jó lenne, ha Barbi végre kiadná az útját ennek a fiúnak – mesélte a Borsnak az ismerős.


Örülnének a barátok, ha Serleg Alberttel szakítana az énekesnő (Fotó: RTL)

Ezzel egyúttal a közös fotók is eltűntek a közösségi oldalakról, erről pedig lapunknak beszélt Barbi egyik barátnője.

Náluk mindig ez van. Sokat veszekednek Alberttel, olaszosan élnek. Amikor balhé van, akkor láthatatlanná teszik a közös fotóikat és videóikat. Azért nem törlik, mert tudják, hogy kibékülnek és minden megy tovább, mintha mi sem történt volna. Barbi nem beszél a nyilvánosság előtt a magánéletéről és nagyon megviselik az újságcikkek is, nem számított rá, hogy ennyire figyelik ezeket az apróságokat velük kapcsolatban. Szerintem Barbi nem fog tudni szakítani vele, ez olyan se veled, se nélküled kapcsolat. 

-mondta lapunknak Barbi barátnője.

Féltik a barátai Alberttől…

Az énekesnő barátai nem nézik jó szemmel ,hogy Alberttel vannak együtt. A legtöbb barátja szívesen felnyitná Barbi szemét, de reménytelennek tűnik minden próbálkozás.

Van, akin az első percben látszik, hogy kicsoda, és Albert pont ilyen volt. Már amikor megismertük, érezhető volt, hogy uralkodni akar Barbin és igazunk is lett. Az első komolyabb balhé után beszéltem vele és úgy tűnt, érti is, amit mondok neki, de végül csak visszament a sráchoz.

Aztán sorra jöttek a viták és Barbi minden alkalommal megbocsájtott

 Egy idő után kezdtem azt érezni, hogy minden szavam, szavunk hiábavaló. A napnál is világosabb volt, hogy ebből baj lehet, és az is, hogy ezt egyedül Barbi nem látja, mibe keveredett. Mondjuk úgy, hogy akik ismerik őket, nem lepődtek meg azon, hogy végül rendőrségi ügy lett a dologból. Van, akin egyszerűen nem lehet segíteni, ezért már többen is úgy döntöttünk a baráti társaságból, hogy inkább kimaradunk a balhékból és csak remélni tudjuk, hogy már Barbi is látja, ki ez a fiú, akibe beleszeretett – mondta el a Borsnak az informátor.

Opitz Barbi mindig megbocsát szerelmének (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR OPITZ BARBRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube

EZ IS ÉRDEKES!

Schobert Lara: „Nem a szüleimen van a hangsúly, hanem rajtam és rám kíváncsiak…”

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading