Hirdetés 

Múlt héten szerdán jelent meg az RTL+ streaming oldalán a jelenleg legnépszerűbb hazai sorozatnak “A Király”-nak hetedik része.

Aki látta az epizódot, az sokat megtudhatott Zámbó Krisztián fiatalkoráról. Jimmy fia egy jelenetben 1996-ban találkozik is egykori önmagával, ami pikantériája a résznek, amely egyébként a legidősebb Zámbó fiú köré épül. A sorozat bemutatja, hogy Krisztián akkortájt jóban volt az alkohollal, a drogokkal, a rossz társasággal, viszont nem volt felhőtlen a viszonya az őt finoman szólva sem szívlelő Edit asszonnyal.


Krisztián és édesanyja (Fotó: Facebook)

A töténet szerint a problémás Krisztiánt az édesanyja – Jimmy első felesége, Csoma Veronika – odaköltöztette az édesapjához a legendás csepeli házba, ahol a filmben végig érezhetően nem talált igazi családra.

A folyamatos veszekedések, amelyek tettlegességig is fajultak pszichésen komoly terhet jelentettek az akkor még kisgyermek Szebasztiánnak, akit Krisztián védelmébe vett. Az idősebbik fiú ebben az időszakban odaáig süllyedt, hogy bolti lopást is elkövet, mitöbb eladja testvére szüleitől kapott nyakláncát, ami után Jimmy megmutatta neki a széfet, amely tele van pénzzel, mondván:

“Fiam, nem kell lopnod, bármikor szükséged van pénzre, szólj és adok”

Krisztián elmondta a kétes hírű társaságának, hogy mit mondott az apja, emellett arról is beszélt, hogy hol található a széf. Ezután a Király házába betörtek, majd kivésték a falból a széfet és magukkal vitték.

Edit asszony és Jimmy. A második feleség nem ápolt jó viszonyt Krisztiánnal (Fotó: Story magazin)

Az esetet nem követte feljelentés Jimmy döntése alapján, viszont fiát elvitte Hullé Éva rokonának vastelepére, ahol minden nap dolgoznia kellett. Itt tanulta meg Krisztián, hogy a pénznek értéke van és hogy azért keményen kell dolgozni.

Krisztián feltette a közösségi oldalára a rész egyik ajánlóját, amelyhez ezt fűzte hozzá:

Ez a 7-dik rész számomra különleges..vissza emlékezve Apa és fia közti kapcsolatról szól, többször is megkönnyeztem. Köszönöm, hogy átélhettem ezeket az emlékeket!

A kommentelők között akad olyan, aki rákérdezett ennek a résznek a valóságtartalmára és Krisztián sem habozott válaszolni erre:

Eddig ez a rész volt a leghitelesebb

-fűzte hozzá a választ az énekes.


Hirdetés 

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ KRISZTIÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

Fotó buktatta le! Ez a férfi Vajna Tímea új szerelme

 

/p>