Hirdetés 

Czutor Zoltán volt a vendége az RTL Reggelijének, ahol a szilveszter napján kiposztolt, nagy port kavart bejegyzése volt a téma.

A bejegyzése egészen pontosan így szólt:

Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem. Hajrá durrogás!

Az este kapcsán a kommentszekcióban hatalmas volt a felháborodás, a net népe legszívesebben meglincselte volna a sztárt. A zenész elmondta azt is, hogy a családját és őt is életveszélyesen megfenyegették.

Amikor elkezdik fenyegetni nemcsak a petárdázókat, hanem az anyjukat, meg a gyereküket, meg ilyeneket olvasok már két, három nappal szilveszter előtt, hogy a gyereked szájába tenném a petárdát, akkor felmegy bennem a pumpa

– mondta a zenész.

A sztárvilágból is többen felszólaltak a poszt ellen, így tett Molnár Anikó is, aki elkötelezett állatvédő. Erről itt írtunk bővebben:

Molnár Anikó Czutor Zoltánról: “Bizakodom, hogy a gyerekeinek nem ezt az „értékrendet” adja tovább”

Czutor a beszélgetés végén azt mondta, továbbra sem bánta meg, hogy kikerült a posztja, azért, mert szerinte így nagy nyilvánosság előtt látszik, hogy mikre képesek a szélsőséges emberek.

MÉG TÖBB HÍR CZUTOR ZOLTÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Sem saját vállalkozás, veszteséges webshop… Mégis miből éli a villogtatott luxuséletét G.w.M?

 

 

/p>