Hirdetés 

84 éves lett a legendás énekes Korda György

A Borsnak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy a csodálatos 65 éves pályafutása után, ha számot kell vetnie, akkor vegyes érzések kavarognak benne. – Nem tudom, hogy a koromra büszke legyek, vagy elszomorodjak-e, mert elteltek az évek. Ha körülnézek a világban, ritka, hogy hasonló korú ember ebben a műfajban ilyen aktívan benne legyen a vérkeringésben, óriási szeretettel és népszerűséggel karöltve. Hallatlanul boldog és büszke vagyok erre, és ez ad erőt számomra, hogy 84 évesen is így teljesítsek – mondta a lapnak Korda, aki bevallotta, hogy van benne hiányérzet. –Csodálatos dolgok történtek velem az életem során, mégis maradt hiányérzetem.  Fáj, hogy semmiféle művészi díjat nem kaptam, és lehet, hogy már lekéstem róla. Azt mondják, az ember saját magával szemben mindig elfogult, de úgy érzem, valami járt volna.

Az jólesett, hogy Vujity Tvrtko tavaly nyilvános levet írt, hogy fölterjesszenek a Kossuth-díjra. Őszintén bevallom, hogy boldogan elfogadnám, mert úgy érzem, ez lenne a pályám megkoronázása.

Habár 2019-ben megkaptam Budapest díszpolgára címet, hatalmas megtiszteltetés volt ez számomra. Viszont van, amit nem lehet pénzért, semmiért sem megkapni, az emberek szeretetét. Nem lehetek ezért elég hálás, és azt kívánom, hogy legyen elég időm mindezt megköszönnimondta.


Korda György azt is elmondta, hogy már nem énekelne, ha nem lenne Klárika (Fotó:MTI)
MÉG TÖBB HÍR KORDA GYÖRGYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Bors

EZ IS ÉRDEKES!

Schobert Norbika elkezdte költeni a nyereményét: ígéretét teljesítette az első millióból

/p>