Hirdetés 

A népszerű sztárzenész és zenei producer akkor került igazán reflektorfénybe, amikor összejött a Szabó András Csutival szakító egykori szépségkirálynővel, Kulcsár Edinával. Azóta a kapcsolatuk minden apró részlete a nyilvánosság elé van terítve.

A köteg pénzek mutogatása, a luxus ruhamárkák, az ajándékba vásárolt felsőkategóriás autók felkeltették a Privát kopó bűnügyi magazin, amelyet a borsonline.hu szemlézett. G.w.M. hatvanmilliós S-osztáyú Mercedesszel furikázik, de vásárolt magának egy több tízmilliós Porsche Panamera luxus sportkocsit is, a szekrényében kizárólag márkás, méregdrága ruhákat találni, elmondása szerint volt olyan, amikor egy boltban ötmillió forintot hagyott ott „göncökért”, imádja az ékszereket, az órákat, ötvenmilliós lakást vett a gyermekének, egy komplett luxusszállodát bérelt ki, hogy megkérje szerelme – Kulcsár Edina – kezét, akinek egyébként huszonnégymillióért vásárolt egy Porsche Macan luxusautót… A lap utánajárt annak, hogy vajon miből élheti a mesés luxuséletét a sztár, ám ennek tényszerű alapját hivatalosan sehol nem lehet alátámasztani.

Mint a lapok írják, a hivatalos cégnyilvántartás szerint Varga Márk László 2018 januárjában lett egyéni vállalkozó, és vállalkozásának székhelyéül egy IX. kerületi tömbház egyik lakása szolgált. A cégkivonat szerint azonban a vállalkozás mindössze egy év és kilenc hónap múlva, 2019 novemberében megszűnt.

2020. június elején a YouTube-on ja rapcsászár bejelentette, hogy megalapított egy kiadócéget, amelynek neve: G.w.M. Music Production. 

„Egyelőre titkosak a nevek, hogy kik lesznek benne, de hatalmas tehetségek lesznek, hatalmas slágerekkel, mindennel, mi leszünk a producerei. Elkezdtünk menedzserkedni, kiadni dalokat, producerkedni, satöbbi. Hamarosan robban a kiadóból az első bandának az első slágere. Szóval: megvan a kiadó!”

– mondta a rapper, de mint a cégnyilvántartásból kiderült, ilyen cég nincs és soha nem is volt. Hab a tortán, hogy Varga Márk László egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel és korábban sem rendelkezett soha. Rövid ideig egyéni vállalkozóként próbált meg boldogulni.


A luxust szereti G.w.M. és Kulcsár Edina (Fotó: Instagram)

A lap szerint ugyan létezik egy http://www.gwmmusicproduction.hu elnevezésű honlap, amely valójában webshopként üzemel, „GwM” feliratú ruházati termékeket lehet megrendelni, de a honlap impresszumában a Creals.com Kft. szerepel szolgáltatóként és kapcsolattartóként.

Ez a cég 2020-ban 8 millió 900 ezer forint adózott nyereséget, 2021-ben 1 millió forint veszteséget produkált.

A Privát kopó összegezte a nyomozásának eredményét és végül arra a következtetésre jutott, hogy nem tudható, honnan szerzi a rapper a saját bevallása szerinti havi 12 millió forintos pénzét, a gázsiját ki számlázza le és a pénzek jogilag legális útját sem lehetett megtalálni, ami alapján azok hozzá kerülhetnek.

G.w.M. szereti a Guccit, de nem tudni, az miből van (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR G.W.M.-RŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Köllő Babett kis büdös görénynek hívja a gyermekét – videó

 

/p>