Hirdetés 

Schobert Norbika, a Farm VIP győztese volt a Dikh Rádió reggeli műsorának vendége, amelynek szünetében minden félreértést tisztázott az őt ért súlyos vádakkal kapcsolatban a borsonline.hu-nak.

Nagyon megosztotta a net népét a tény, hogy a Schobert-birodalom trónörököse nyerte meg a Farm VIP fináléját. A legtöbben szimpatizálnak a 17 éves sráccal, aki kitartásával és szorgalmával bizonyította, hogy az előítéletek vele szemben teljesen alaptalanok. Voltak azonban nagyon sokan, akik úgy látták, hogy csalással nyert és Smaltig Dalmának kellett volna megnyerni a versenyt. Az ifjabb Schobert Norbi most tisztázott minden félreértést.

– Amíg tartott a Farm VIP, folyamatosan áradtak felém a pozitív vélemények. Hogy őszinte legyek, nagyon meg is lepett az a sok szeretet, amit kaptam a nézőktől, mert nem erre számítottam. A döntő után viszont kicsit megfordult ez a dolog, én pedig csak kapkodtam a fejem. Persze a finálé adás után is rengeteg gratuláló üzenet és komment jött minden létező fórumon, de láttam, hogy kezdenek erősödni a negatív hangok is. Ezek töbnyire arról szóltak, hogy csaltam a döntőben és ez őszintén meglepett és persze nem is esett jól, hiszen meg sem fordult a fejemben, hogy a játékok során bárhol mismásoljak, vagy tisztességtelen előnyhöz jussak. 

Persze az sem fordult meg a fejemben, hogy lesznek emberek, akik csalást látnak a játékomban


Norbika nem gondolta volna, hogy csalást látnak majd a játékában (Fotó: TV2)

A fiatali fiút egy darabig zavarták a kommentek, de aztán elfogadta a tényt, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni. –Arra jöttem rá, hogy vannak emberek, akik hiába teljesítenek jól, egyszerűen nem lesznek mindenki számára kedvesek, hogy finoman fogalmazzak. Csinálhattam volna én akármit, akkor is célponttá válok bizonyos emberek, vagy embertípus szemében, így mára már elengedtem ezt a dolgot, és ha nem is nevetek a kommenteken, de nem veszem magamra, mert én tudom, hogy fair játékot játszottam végig. Nincs miért magyarázkodnom, de most végig megyek azokon a pontokon, ahol sokan csalást kiáltanak mondtaFarm VIP harmadik szériájának győztese.

Csalással vádolták, most elmondja a valós történetet

Valóban megnéztem, hogy Dalma hogyan rakta ki a puzzle-t, de ez egyáltalán nem volt szabályellenes, hiszen a korábbi játékokban is volt mód arra, hogy megnézzük, hogy az előttünk végző játékos milyen megoldást választott akár egy kirakós esetében. Járhattam volna úgy is, hogy Dalma összekeveri az elemeket, miután végzett, mert a szabály ezt is lehetővé teszi, de ő nem tette, így láttam a végeredményt. Persze még így is kinéztem az operatőrre, hogy megerősítést kapjak, valóban szabályosan járok el… Egyébként az a pillantás nem segített sokat. Csak azután ment jól a kirakós, hogy rájöttem, a széleit kell először kirakni. 

Ez viszont nem abból derült ki számomra, hogy átnéztem Dalma művére

mondta Norbika, aki ezzel elsimította az egyik komoly vádat, amit a fejéhez vágott a kommentszekció egy része.

Norbika nem szeretne meggyőzni senkit, de a valóságot egyszer mindenképp el szerette volna mondani (Fotó: Instagram)

– Kézzel tekertem a kapunyitó szerkezetet, de ennek az okát nagyon tisztán lehetett látni az adásban. a kar kiszakadt a helyéről és nem is lehetett visszatenni. Ennek ellenére hosszú időn át próbáltam visszaszúrni a szöget, de nem ment. Végül teljesen levált róla, miközben láttam, hogy Dalma érkezik. Feltettem magamnak a kérdést, hogy elcsúszhatok-e  ezen, hogy abbahagyjam-e, de nyilván nem akartam.

Ki is szóltam a stábnak, hogy tekerhetem-e kézzel és egyértelmű igen volt a válsz. Egyébként kézzel sokkal nehezebb volt tekerni, mint a karral, vagyis semmilyen előnyhöz nem jutottam

 – magyarázta Schobert Norbika, aki tudja, hogy ezzel sem tud mindenkit meggyőzni, azonban egyszer szerette volna teljesen tisztába tenni a történetet.

MÉG TÖBB HÍR SCHOBERT NORBIKÁRÓL IDE KATTINTVA!

/p>