Hirdetés 

Forrong a dühtől a műsorvezető, akinek feltörték a 165ezer követővel rendelkező Instagram oldalát– írta a Blikk.

Hajdútól a zsaroló tolvajok pénzt kértek, amit a műsorvezető át is utalt, de ahelyett, hogy visszakapta volna a közösségi felületet, újabb pénzösszegeket követeltek tőle.

– A mai napon kaptam egy üzenetet az Instagramon, hogy megkaptam a kék pipát, – ami az oldal hitelesítését szolgálja – egy dolgom van már csak, hogy kattintsak erre a linkre. Most sokat kinevethetnek de rákattintottam, ott is megjelent egy Meta logó. Ezután, erősítsem meg a jelszavam, felhasználónevem és a telefonszámom, ezt én megtettem.

Egyszer csak azt vettem észre hogy kidobott az Insta nem tudtam visszalépni. Pár perc múlva kaptam egy üzenetet a WhatsAppon, amiben azt írta a zsaroló: az oldalad már az enyém, de szívesen visszaadom neked a fiókod, ha fizetsz érte 250 eurót.

Beszéltem nagyon sok szakebemberrel, kollégáimmal, akikkel ez már megtörtént, mindenki azt javasolta, inkább fizessem ki, akkor vissza fogom kapni – mondta el Hajdú, aki miután fizetett sem kapta vissza az oldalt.

Először nem akartam, hiszen egy bűnöző zsarolásának sosem szabad engedni, de végül kötélnek álltam, mert túlságosan is sokat ér számomra az az oldal. Átutaltam neki a kért összeget, amire azt válaszolta, hogy rendben, megkapta, hamarosan be tudok jelentkezni az oldalamra. De ehelyett nem sokkal később újabb összeget követelt”  nyilatkozta a Blikknek Hajdú Péter, aki úgy döntött, hogy csinál egy újat magának, de ígérte, hogyha visszakapja a régit, akkor a követőit mindenképp értesíteni fogja.

MÉG TÖBB HÍR HAJDÚ PÉTERRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life Tv

EZ IS ÉRDEKES!

Zimány Linda fehér ruhakölteményére özönlenek a dicsérő szavak a rajongóktól – fotók

/p>