Hirdetés 

A Sztárban Sztár leszek ezüstérmese, Kaly Roland a közösségi oldalán emlékezik vissza időnként egy-egy sztorival a versenytársaival megélt közös időszakra.

A fiatal énekes ezeknek az írásoknak a “Visszemlék” címet adta, amelyben ezúttal Szirtes Dávidról mesélt el egy kedves történetet.

Dávid egy nagyon nehéz élet utat tett meg fiatal kora ellenére, sokat tapasztalt főleg az életben maradás “művészetéről”.
Ő egy igazi harcos aki a nehéz időkben nem elkeseredett és siratta sorsát, hanem fogta imádott gitárját és gondolkodás nélkül az utcán kezdett zenélni.
Sikerült elég jókat beszélgetnünk a verseny ideje alatt. Megtapasztalhattam gyengeségeit és erősségeit egyaránt. Visszatérve a gitárjához eszembe is jutott egy sztori


😬
Dávid mindig mindenhova a gitárjával ment/megy így minden próbára és élőshowra is. Egyszer egy nap az öltözőben örömzenélésre került sor és megkérdeztem Dávidtól, hogy kivehetném-e a gitárt a tokból, hogy egy dalt eljátsszak vele? Hát láttam rajta, hogy nem akar megsérteni egy nemleges válasszal de viszont nem is rajongott annyira az ötletért😅, ezért csak így válaszolt: ” hát…aha csak nagyon óvatosan, kérlek”


Hirdetés 

🙏
. Ebből is látszott, hogy mennyire félti és értékeli a saját dolgait. Ez a mozzanat elég tanulságos volt számomra !
Dávid! Isten segítsen utadon!
-írta az énekes a posztjában, amelyhez egy közös fotót is csatolt Dáviddal.
MÉG TÖBB HÍR KALY ROLANDRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Csepregi Éva Győzikéről: “Nagyon büszke vagyok rá, hogy én fedeztem fel…”

/p>