Hirdetés 

A “Vigyázat gyerekkel vagyok” vendége volt Pápai Joci és kisfia Zalán.

A műsor egy részében Joci témaként felhozta a szőrtelenítést, Ördög Nóra pedig ezt kihasználva alaposan végigmérte az énekest, hogy hol nincs rajta nagyobb mennyiségű szőr. Miután megállapította, hogy a lábán azért jól láthatóan van, azután Joci átvette a szót és ezzel el is indította a lavinát, ahonnan már nem volt visszaút…


Öerdög Nóra kikerekedett szemmel hallgatta, amiket Joci mondott (Fotó: Blikk)

“Hát azért egyéb helyeken is van sok szőr, végülis szőrös férfi vagyok ,egy férfi legyen szőrös”– mondta Joci, amivel Ördög Nóra is egyetértett és talán nem is bolygatták volna tovább a témát, ha az énekes nem kezdi el említeni a hátsó fertályát, amire mindenki, még Nóra is felkapta a fejét.

“Az mondjuk nem egy szép látvány”

-mondta Joci, mire Nóra konkértan kijelentette, hogy “tulajdonképpen a fenekedről vágod le a szőrt”. Erre Joci helyeselt, majd kisvártatva elmesélte, hogy géppel vágják, amit igazából nem is ő csinál, hanem a felesége, merthogy ő azt egyedül nem meri csinálni. Nóra elképedve összegezte a hallottakat:

“A feleségeddel vágatod le a fenekedről a szőrt.”

Joci érezte, hogy ebből már jól kijönni nem lehet, ezért rákérdezett, hogy visszavonni mindezt lehet-e, de Ördög Nóra azonnal rávágta, hogy természetesen nem.

NÉZD MEG A VICCES JELENETET ITT!
@maca.neni

#vigyázatgyerekkelvagyok #tv2 #tv2play #pápaijoci #borotva #borotválás #intimtitok #fenék #popo #popsi #macaneni #foryou #foryoupage #nekedbe #nekedbelegyen #hameshow #tvshow

♬ eredeti hang – Maca néni

MÉG TÖBB HÍR PÁPAI JOCIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Kulcsár Edinának várandósan sem büdös a munka! Késő este súrolta a padlót – videó

 

 

/p>