Hirdetés 

Szegedi Fecsó kétgyermekes édesapa, kisebbik fia Elliot az Egyesült Államokban született tavaly év végén. A párjával Géczi Beával nagyon sok fotót osztanak meg a közösségi oldalaikon, nem győznek betelni a valóban gyönyörű gyermekkel.

Állandó mozgásban van, folyamatosan jár keze-lába és mindent akar, ami a vele egyidős babákra még nem jellemző: szeretne megszólalni és elindulni, szerintem alig várja, hogy felálljon. Nagyon aktív, amikor elkezd majd járni, nem lesz unalmas az életünk.

A Bors napilapnak az üzletember elárulta, hogy itt nem szeretne megállni, vágyik egy harmadik gyermekre. Előző párjától Vasvári Vivientől van már egy idősebb fia, akit közösen nevelnek, így lett most kétgyermekes “fiús” apuka. Fecsó elmondta azt is, hogy a fiúkat egészen másként kell nevelni, mint a lányokat.

Mivel fiú, szerintem majd következetesebb tudok maradni, mintha egy kislány pislogna rám gyönyörű kék szemeivel. A fiúkkal szerintem szigorúan lehet és kell is bánni, ők ezt jobban igénylik

-mondta Fecsó, aki elárulta azt is, hogy már csak egy lánygyermekre vágyik.

Mostanáig minden vágyam teljesült az apaságot illetően, két fiút szerettem volna és egy kislányt. Eddig jól jönnek a lapok…

MÉG TÖBB HÍR SZEGEDI FECSÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Fotója miatt bántják a rajongói Szabó Zsófit: “Úristen! Csont és bőr vagy!(…)Szánalmas!”

/p>