Hirdetés 

Berki Krisztián hirtelen és tragikus halála megrázta az országot.

Az izomceleb csillogó luxuséletéről kiderült, hogy a füst lényegesen nagyobb volt, mint a láng, de az egymás után fellobbanó ellentétek különösen Berki Mazsi és anyósa között mindig újra a figyelem középpontjába helyezte a néhai sztárt.


Berki Krisztián élete és halála a mai napig téma (Fotó: TV2)

Arról lehetett hallani, hogy Berki Mazsi Balin gyászolt, ám később Júlia asszony elmondta, hogy Krisztián dúsgazdag üzletember barátjával ment el, akiről már akkor tudta, hogy együtt van menyével. Nemsokkal később lesifotók buktatták le a reptéren a párt, azonban Mazsi igyekszik a magánéletét amennyire lehet, megóvni a nyilvánosságtól. Karácsony előtt mégis kiderült, a luxusözvegy és párja szakítottak, ám nem sokkal később rendezték kapcsolatukat.

A legújabb szenzációt a napokban a Bors hozta, miután kiderült, hogy Berki titoktartási szerződést kötött a mexikói útjuk előtt Mazsival. Ezt az információt egy barátjuk szivárogtatta ki.

Azt mesélte napokkal az indulásuk előtt, hogy egy titoktartási szerződést akart kötni a feleségével, ezzel biztosítva magát, hogy gyermeke édesanyja semmilyen kompromittáló videóval nem él vissza. Krisztián félt, hogy olyan felvételek is napvilágot látnak, amiket nem szeretne

– mesélte a lapnak Berkiék egy, a neve elhallgatását kérő barátja.

Titoktartási szerződés készült Berki és Mazsi között (Fotó: Instagram)

Az is kiderült, hogy Júlia asszony tudott erről a szerződésről, azonban nem mer bővebben beszélni róla…

A fiam semmit nem titkolt el előttem. Tudtam erről a szerződésről, még a tartalmát is megosztotta velem. Az üzeneteit máig őrzöm, ezt is. Mindent megpróbált, hogy ne durvuljon el nagyon a helyzet, ezért kényszerült erre a döntésre

– mondta szűkszavúan az asszony, majd hozzáfűzte: már óvatosan fogalmaz, mert „megkérték”, ne nyilatkozzon a sajtónak.


Hirdetés 

Júlia asszonyt elhallgattatták? (Fotó: TV2)
MÉG TÖBB HÍR BERKI KRISZTIÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2 / Ripost / TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Árpa Attila felnőttfilmmel lebukott barátnője mutogatja magát – fotó

/p>