Hirdetés 

Zámbó Krisztián volt a vendége Lakatos Krisztián podcastjében, aki az RTL+ „A Király” című sorozatával kapcsolatban többek között az új dalokról, a saját szerepéről és a betétdalokat éneklő Peter Srámekről is beszélt.

Az énekes több minden mellett arról is beszélt, hogy nemrég megjelentette édesapja pályája elejének egyik meghatározó slágerének feldolgozását „Várlak” címmel a saját stílusában.

Adódott a kérdés, hogy nem-e gondolt arra, hogy a sorozatban ő énekelje a betétdalokat.

„Hazudnék, ha nem, de nem dobtam föl ezt az ötletet…” – mondta Krisztián, aki ennek ellenére mégsem vállalta volna a feladatot, mert szürreálisnak tartotta volna, ha édesapja az ő hangján elevenedik meg a filmben.

„Még ha tudtam is volna hozni, mert a beszédhangom is sokban és sokhelyen igenis hasonlít az énekhangom is apukámra és lehet, hogy képes lettem volna erre, sőt…de eszembe sem jutott, hogy szóljak a lemezkiadónak, vagy a film készítőinek, hogy hallgassanak meg és próbájuk meg. (…) Ha megkérdeztek volna, hogy próbáljuk meg, lehet azt mondtam volna, hogy próbáljuk meg, de nem vállaltam volna”

-mondta el Krisztián, aki arról is beszélt, hogy nagyon kedveli és jó énekesnek tartja a filmekben szereplő dalokat éneklő Peter Srámeket, aki nagy rajongója édesapjának, azonban szívfájdalma, hogy nem az eredeti nagy slágereket hallja a sorozatban, hanem vadonatúj dalokat, amelyeknek szerinte semmi köze az édesapja pályafutásához.

„Hol vannak azok a dalok, amikre én emlékszem és amiktől édesapám Zámbó Jimmyvé vált??”

-fejezte kis hiányérzetét az énekes.

A sorozat betétdalainál Peter Srámekre esett a választás, aki Jimmy dalait és a sorozathoz készített új dalokat is elénekelte.


Peter Srámek énekli a betétdalokat (Fotó: TV2)

Peter Srámek lapunknak elmondta, hogy az új dalok Zámbó Jimmy életének szakaszait próbálja zenés formában kifejezni. -A film készítőinek az volt az ötlete, hogy új dalokba foglalják Jimmy pályafutásának szakaszait. Mivel a sorozat nem életrajzi film, így ezzel is megpróbálták sokszor a valóságtól elrugaszkodottan zenei formában is lefesteni a Király vívódásait, nehézségeit, sikereit és álmait.

Én kimondottan szeretem ezeket az új dalokat és minden koncertemen hatalamas sikere van, ezrek éneklik velem hétvégente a turném helyszínein. Különösen a „Jöjj velem” betétdalt, ami jelenleg is a legfelkapottabb sláger a hazai dalok közül a YouTube-on.”

-mondta az énekes, aki reméli, hogy a családnak nincs ellenérzése vele és a filmbéli közreműködésével kapcsolatban.

Sajnos mostanában több alkalommal is voltak olyan kommentek a család tagjaitól, hogy „ne felejtsem el, hogy nem én vagyok a király”. Ezt nem tudom hova tenni. Igaz, hogy pár éve már megkaptam a családtól azt is, hogy „elfelejtettem honnan indultam”, de ez nem igaz. Mindig hálás leszek nekik, ahogy a közönségemet is imádom. Én mindig ugyanaz az egyszerű srác maradok, aki félve megérkezett Magyarországra és csak az álmait akarta megvalósítani. Hála Istennek és a közönségemnek ez sikerült, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem voltam, nem vagyok és nem is szeretnék Zámbó Jimmy lenni. A sorozatban vállalt szerepem is a Király iránti tiszteletem jele, nem pedig az, amit a rossz hangok itt-ott suttognak, hogy én a helyébe szeretnék lépni, mert ez nem igaz.” 

-szögezte le Peter Srámek.

A sorozat sikere mindenesetre eddig mindent visz, igaz egyelőre csak előfizetéses streaming szolgáltatás keretein belül nézhető, de szinte biztos, hogy az RTL a későbbiekben képernyőre tűzi majd valamelyik csatornáján.

MÉG TÖBB HÍR A KIRÁLY CÍMŰ SOROZATTAL KAPCSOLATBAN IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

A szépség árnyoldala: Pajzán üzenetekkel bombázzák Zimány Lindát – fotó

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading