Hirdetés 

A Kiskőrösi Járási Ügyészség zsarolás bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki az egyik ismert közösségi oldalon létrehozott álprofilról megfenyegette a sértettet, miszerint ha nem fizet 250 ezer forintot, akkor a róla megszerzett intim fotókat nyilvánosságra hozza – számolt be az rtl.hu

Bár a sértett a fenyegetésnek eleget tett, és a követelt összeget kifizette, a zsaroló rövidesen újabb követeléssel állt elő, számolt be az ügyészség honlapján.

Amint azt a vádiratban leírták a sértett nő és a barátja éveken keresztül készítettek egymásról intim képeket. A férfi jó barátja a vádlott az ügyben, aki többször használta barátja mobiltelefonját, egy alkalommal pedig lementette magának a képeket.

A vádlott ezután „De Valaki Senki” néven létrehozott egy álprofilt és ezen keresztül zsarolta meg a nőt azzal, hogy a birtokában lévő képeket nyilvánosságra hozz,a maennyiben a nő nem fizet. Egy alkalommal 250.000 forintot, majd újabb 50.000 forintot követelt a képekért cserébe. A nő végül megunta a zsarolást és a rendőrséghez fordult.

Az ügyészség a férfit zsarolás bűntettével vádolja, és ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Ügyében a Kiskőrösi Járásbíróság hoz döntést.

A fotók a zsarolóval folytatott levelezésről készültek:


MÉG TÖBB BŰNÜGYI HÍR IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Magyarország Ügyészsége

EZ IS ÉRDEKES!

Kellemetlen! Csepregi Évát folyton összekeverik szintén híres kolléganőjével – videó

/p>