Hirdetés 

Demjén Rózsi megszólalt a pedagógus tüntetésekkel kapcsolatban – írta a propeller.hu.

Szabadságról, hazaszeretetről, vallásról és a tanártüntetésekről is beszélt Demjén Ferenc a Mandinernek adott interjújában.

Egyre többen vannak, akik már a kommunista rezsim bukása után nőttek fel, s nincsenek tisztában azzal, mit jelentett valódi korlátozások között élni, napról napra próbálkozni. Csodálkozom azon is, ahogy a diákok az utcára vonulnak, állításuk szerint a tanáraik érdekében – bár lehet, csak a szabad idő miatt –, pedig valójában úgy tudnának segíteni, ha megtanulnák, amit át akarnak adni nekik. Ez nem valódi szabadság, sokkal inkább politikai elköteleződés, ami szerintem nem ér meg néhány lyukasórát.

A zenész hozzátette:

Az én generációmnak eszébe sem jutott, hogy a tanárokért az utcán, balhés környezetben vonuljon fel, igaz, akkoriban ezt nem is lehetett megtenni. Egyébként azt sem értem, kiket akarnak a tüntetők meggyőzni az igazukról, hiszen a béremeléssel nagyjából mindenki egyetért, ráadásul a hírek szerint meg is valósul. Bízom benne, végül minden érintett jól jár, s újra nyugalom lesz.


A zenész nem, érti, miért kell tüntetni (Fotó: MTI)
MÉG TÖBB HÍR DEMJÉN FERENCRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: MTI

EZ IS ÉRDEKES!

Nagy a baj? Esztergályos Cecília állapotáról nem jó hírek érkeztek, rokkantkártyára van szüksége

/p>