Hirdetés 

A Bors szerkesztőségébe küldték el azokat a fotókat, amelyek Zanzibárban készültek, ahol a luxusözvegy Berki Mazsi pihen.

Mazsiról nemrég felreppent a hír, hogy szakított dúsgazdag párjával Zoltánnal, azonban mint kiderült, ez nem igaz, a pár jelenleg is együtt pihen a világ másik oldalán.

Nem semmi luxus, amiben töltik a mindennajait, ízlésükre tehát nem lehet panasz, a 250 szobás, elegáns szálloda közvetlenül a fehér homokos tengerparton található, 8 km-re Matamwe-től. A szolgáltatások magas minőségéről a szobaárak tanúskodnak. A legolcsóbb szállás 170 ezer forint/éjszakába kerül, de van jakuzzis szoba 200.000-ért, és privát medencés is: a 260 nm-es apartman 420 ezer forintba kerül egy estére. 


420ezer forint egy estére egy ilyen lakosztály (Fotó: Emerald Hotel)

A Bors figyelmét egy nem magyar állampolgárságú kedves olvasója hívta fel arra, hogy a csinos barna hölgy bizony nagyon ismerősnek tűnik neki. Az olvasó fotót is küldött, amin egyértelműen beazonosítható Berki Mazsi, vállalkozó kedvese, és a velük utazó gyermekek is. Mazsi egyébként instagram sztoriban megosztotta, hogy Emma a babakocsiban pihen a tengerparton.

Mit szól ehhez Berki édesanyja?

Júlia asszony Karácsony után panaszolta el, hogy Berki Mazsi még a telefont sem vette fel neki, így az ünnepek alatt sem látta unokáját Emmát, sőt a karácsonyi ajándékait sem tudta átadni neki. Az asszony úgy döntött, hogy a gyámügyhöz fordul unokája láthatásának érdekében.

Biztosan nem fog örülni a hírnek, hogy a luxusözvegy az unokáját a világ másik felére viszio az unokáját, miközben neki még a telefont sem veszi fel.

A ZANZIBÁRON KÉSZÜLT LESIFOTÓKAT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!


Hirdetés 

Júlia asszony nem láthatja az unokáját (Fotó: TV2)
MÉG TÖBB HÍR BERKI MAZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Delhusa Gjon pénzt adott kölcsön Zámbó Jimmynek, sosem látta viszont

 

/p>