Hirdetés 

A napokban vált tényszerűvé és került nejelentésre, hogy a fiatal popsztár Azahriah márciusi Pap László Sportarénás koncertjére minden jegy elkelt.

Az Azahriah rajongók pedig nem felejtenek, így a nyáron a sztárrappertől kapott savat most visszaöntik G.w.M.-re. Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy G.w.M. “egy igazi kis senkiházi b*zi vagy, egy tiszteletlen kis k*csögnek” titulálta Azahriaht, amiért ő összekülönbözött Missh-sel, a szintén népszerű popsztárral, ebbe a vitába pedig valamilyen rejtélyes oknál fogva G.w.M. is beszállt. Szó szerint ezt írta akkor a rapper Azahriahról:

Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez most már nagyon gusztustalan stílus, ahogy beszélsz. Mi az, hogy pizza king type rapper? Már akkor fellépni jártunk, amikor még azt sem tudtad, mi lesz belőled. Most már tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad, öcsém. Örüljél annak, hogy a Missh rólad beszél, hát basszus, sose leszel egy Missh. Egy igazi kis senkiházi b*zi vagy, egy tiszteletlen kis k*csög.

A rajongók akkor is kommentcunamit zúdítottak a rapcsászárra, ami után el is csitultak a kedélyek, azonban ez a siker most feltépte a sebeket.

A kommentszekcióban a következőket lehet olvasni:

  • „Eközben G.w.M éppen egy falunapon lép majd fel” – írta valaki.
  • „G.w.M-nek küldjél tiszteletjegyeket…”
  • „G.w.M, te is jössz?”

-ilyen kommentekkel próbálják meg cukkolni a rappert, aki természetesen nem reagált egyetlen megjegyzésre sem. Legalábbis eddig…


G.w.M. nem vette fel a kesztyűt a kommentelőkkel szemben (Fotó: TV2)

(via Metropol)

MÉG TÖBB HÍR AZAHRIAHRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Schobert Norbika: “Ha megismernék egy lányt, ülnék vele az asztalnál, majd megkérdezném tőle, mit sportol…”

 

/p>