Hirdetés 

Zámbó Jimmy az ország valahavolt legnépszerűbb énekese lett, a közönsége Királynak kiáltotta ki.

Ámbár a szakma mellőzte, de Jimmy bármerre lépett fel, mindig teltház előtt énekelt, két alkalommal pedig megtöltötte a Budpest Sportcsarnokot, a koncertre vidékről különbuszok és különvonatok indultak. Halála után tömeghisztéria alakult ki: voltak, akik öngyilkosok lettek a Király halála után, a temetésén pedig százezer ember volt jelen Az RTL is élőben adta a temetést, amelyet többmillió ember nézett 2001-ben. Jimmy különleges és egyedi hangja köztudottan gyógyító hatású volt, tolókocsiból álltak fel emberek és más egyéb komoly  megbetegedésből is gyógyultak fel rajongók Jimmy csodálatos hangjától. Zámbó Árpy a Blikknek elmondta, ő maga is tudott erről:

Nem lepődöm meg a dolgon, mert Jimmy halála után sok súlyos beteg embert gyógyított meg a zenéje, és voltak olyanok is, akiknek kilátástalan helyzetből indult el jó irányba az életük a zenéje által – mondta Árpy.

Úgy tűnik, hogy Krisztián örökölte apja képességeit, legalábbis erről tanúskodik az énekes bejegyzése, amelyet a Facebookra töltött fel.

„A távirányítót tudtam használni, rengeteg erőt adott a hangod. Szóval köszönettel tartozom, mert a hangod segített kitörni a depresszióból, és erőt adott a küzdelemhez”

– írta a rajongó, aki korábban mozogni sem tudott. Krisztián megköszönte a kedves üzenetet.

(via Blikk)

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ KRISZTIÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life Tv / RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Megszólalt a magyar tévés: “Jó a Jimmy sorozat, de fájó, hogy Kaszás Pétert meg sem említik benne…”

 

/p>