Hirdetés 

Sorra szólalnak meg a családtagok, barátok és kollégák a Jimmy sorozat kapcsán.

Nagy port kavart az RTL+-on streamelhető “A Király” című sorozat, amely megosztja a szakmát és a rajongókat is de tény, hogy azokat is odaköti a képernyők elé, akik sosem voltak Zámbó Jimmy rajongói. A család többször kifejezte már nemtetszését, mitöbb Zámbó Marietta bejelentette, hogy személyiségi jogok megsértéséért és kegyeletsértésért be fogja perelni a gyártókat. Delhusa Gjon arról beszélt, hogy kölcsönadott Zámbónak, amit aztán sosem látott viszont annak halála miatt, de hozzátette, hogy egy Bernadett nevű hölgyre akarta költeni Jimmy a pénzt. Galambos Lajcsi a Dáridós időszakból mesélt Jimmyről, Pásztor László pedig pénteken tisztázta, hogy az “Egy jó asszony mindent megbocsát” című slágert nem Jimmy, hanem ő írta.


Kaszás Péter, Aradszky László és Jimmy a stúdióban (Fotó: Blikk)
“Kár bolygatni a múltat mindenféle sztorikkal, nem is értem miért kell ez..”

A népszerű tévés műsorvezető és vágó-rendező, nem mellékesen Zámbó Jimmy-emlékdíjas Tilinger Attila elárulta, hogy az elmúlt két évtizedben sok sztorit ismert Jimmyvel kapcsolatban, hiszen jó kapcsolatot ápol a Király egykori kollégáinak nagytöbbségével. –Rengeteg történetet hallottam Jimmyről, valóban karizmatikus egyéniség volt magánemberként is, de azt nem értem, hogy miért kell kiteregetni minden vélt, vagy valós szennyest ennyi idő után? – kezdte Tilinger, aki azt is elmondta, hogy minden részét megnézte a sorozatnak és az utolsót sem fogja kihagyni. –Nagyon jó sorozat, az elmúlt évtizedben nem láttam ennél jobbat hazai viszonylatban és az is tény, hogy a fikciók mellett biztosan vannak igaz és megtörtént elemei is a fimnek, de a felhajtást túlzottnak érzem. 22 éve elhunyt minden idők legsikeresebb énekese, most már kár bolygatni a múltat mindenféle sztorikkal, nem is értem miért kell ez… – elmélkedett Attila, aki viszont egy tényezőt nagyon hiányol a filmből.

Kaszás Péter arany, platina és gyémántlemezei a stúdiója falán (Fotó: ReflektorOnline)


Hirdetés 

Kaszás Péter volt a legsikeresebb Jimmy – dalok szerzője (Fotó: ReflektorOnline)

“Ha már ennyire a ragaszkodunk a valósághoz és ki kell mondani az igazat valamivel kapcsolatban, akkor nekem például végtelenül fájó pont az, hogy Kaszás Péter nem szerepel említés szintjén sem a sorozatban, pedig ha valaki, akkor ő hatalmas szerepet vállalt Jimmy karrierjében a dalaival. Ha Peti nincs, akkor nem lett volna például ‘Sírj a vállamon’, ‘Bukott diák’, ‘Fogadj örökbe’, ‘Szállj velem’ és még sorolhatnám a számtalan nagy slágert. Péterrel talán az egyetlen ember vagyok a szakmában, aki jelenleg is tartom a kapcsolatot és tudom, hogy őt ez nem érdekli, ő nem fog szólni érte, de annyit megérdemelt volna, hogy például az “Egyszer megjavulok én” sztorit ne ferdítsék el ennyire, hiszen a valóságban Jimmy kérésére Péter írta meg akkor éjszaka ezt a dalt és Jimmy Péter feleségét bízta meg azzal, hogy a kazettát postázza az akkor valóban elköltözött Editnek. A dal pedig egy szerzőnek olyan, mint a saját gyermeke. Fájó, ha letagadják…”

-tette hozzá a műsorvezető, aki huszonegy éve kötött barátságot a slágergyáros Kaszással.

Attila huszonegy éves barátságban van Kaszás Péterrel (Fotó: ReflektorOnline)

“A sorozatban említést sem tesznek Péterről, annyit sem mond neki senki, hogy ‘köszi’, igaz a slágereit sem nagyon hallani benne – hozzáteszem az új dalok is nagyon szépek és nyilván a szerepüket is értem, de a régi slágerekkel kapcsolatban mégis van hiányérzetem. Emellett pedig sajnos az is szomorú, hogy azok sem tolonganak az ajtaja előtt, akik a karrierjüket köszönhetik neki” – zárta sorait Attila.

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Úristen! Mit tett magával G.w.M.? A rajongói rá sem ismernek, annyira megváltozott az arca

/p>