Hirdetés 

Harry herceg minap megjelent könyvének eredeti kézirata kétszer olyan hosszú volt, mint a 407 oldalas végleges változat, de édesapja, III. Károly király és bátyja, Vilmos trónörökös soha nem bocsájtotta volna meg neki, ha mindent a nyilvánosság elé tár – ezt maga a szerző fedte fel egy szombaton közölt lapinterjúban.

A “Spare” (Tartalék) című 407 oldalas mű – amely magyarul március 17-én jelenik meg a Corvina kiadásában, “Tartalék” címmel – kedden került a könyvesboltokba Nagy-Britanniában, Amerikában, Kanadában és több más országban. A brit, az amerikai és a kanadai kiadásból a megjelenés napján 1,4 millió példány fogyott. A könyv a kiszerkesztett részek nélkül is tartalmaz meglehetősen kényes részleteket a királyi család életéből.

A herceg a The Daily Telegraph című konzervatív brit napilapnak adott, szombaton megjelent interjúban elmondta: a könyv első tervezete 800 oldalas volt, de ebben voltak olyan események, különösen közte és Vilmos, illetve kisebb részben közte és apja, III. Károly király között, amelyeket nem akart a világ tudomására hozni. Harry hozzáteszi:

nem hiszi, hogy édesapja és bátyja valaha is megbocsájtott volna neki, ha ezeket a részleteket is belevette volna a könyvbe.

A herceg a szombati lapinterjúban elmondja azt is, hogy aggódik Vilmos trónörökös és felesége, Katalin hercegnő három gyermekéért, mert tudja, hogy a gyerekek közül legalább egynek ugyanaz a “tartalékszerep” jut majd, mint neki.

MTI

MÉG TÖBB HÍR HARRY HERCEGRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: AFP

EZ IS ÉRDEKES!

Srámeket sokan támadták, most a Neoton Família sztárja védte meg: “Irigylik tőle a sikert…”

/p>