Hirdetés 

Peter Srámek lapunknak mondta el először, hogy milyen ellenérzésekkel nézett szembe többek között a Zámbó családdal a Jimmy sorozat betétdalai kapcsán.

– Sajnos mostanában több alkalommal is voltak olyan kommentek a család tagjaitól, hogy “ne felejtsem el, hogy nem én vagyok a Király”. Ezt nem tudom hova tenni. Igaz, hogy pár éve már megkaptam a családtól azt is, hogy “elfelejtettem honnan indultam”, de ez nem igaz. Mindig hálás leszek nekik, ahogy a közönségemet is imádom. Én mindig ugyanaz az egyszerű srác maradok, aki félve megérkezett Magyarországra és csak az álmait akarta megvalósítani. Hála Istennek és a közönségemnek ez sikerült, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem voltam, nem vagyok és nem is szeretnék Zámbó Jimmy lenni. A sorozatban vállalt szerepem is a Király iránti tiszteletem jele, nem pedig az, amit a rossz hangok itt-ott suttognak, hogy én a helyébe szeretnék lépni, mert ez nem igaz – mondta lapunknak Srámek.


Fotó: TV2
A Petert ért támadásokra reagált a Neoton Família zenésze, Végvári Ádám.

“Egy dolgot nem értek: Petert fölkérték – és hangsúlyoznám, hogy nagyon jó énekesnek, barátságos embernek tartom – egy „szerepre”, hogy oldjon meg egy faladatot. Ezt fényesen meg is csinálta. Sokszor beszéltem vele, szerette Jimmyt és elismerte a munkásságát, egyszerűen nem értem, hogy fordulhatott elő, hogy ennyi negatív véleményt és indulatot kapott érte. Miközben meg kellett volna neki köszönni, hogy ilyen tisztelettel bánt az egész anyaggal. Nem értek egyet a degradáló véleményekkel. Nem lehet ezt mással megmagyarázni, csak arra tudok gondolni, talán irigylik tőle a sikert” -– zárta gondolatait a sztár

ReflektorOnline / Bors

MÉG TÖBB HÍR PETER SRÁMEKRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Megszólalt a magyar tévés: “Jó a Jimmy sorozat, de fájó, hogy Kaszás Pétert meg sem említik benne…”

/p>