Hirdetés 

Krecsmarik Áron, művésznevén Aaron nemrég bemutatta legújabb videoklipjét, amelyet az amerikai – magyar kettős állampolgárságú énekesnővel Carival készítettek.

A fiatal, mindössze 24 éves popénekesnek az elmúlt években több dala is megjelent már és ilyen rövid idő alatt is sikerült olyan zenei anyagot összehozni, amely egyes online platformokon gyorsan felkapottá vált. A legújabb dal és videoklip, a “Valaki” egy véletlen találkozásból indult, ennek történetéről beszélt lapunknak Aaron.

A félig amerikai, félig magyar származású CARI-vel a véletlennek köszönhetően Tik-Tokon találtunk egymásra. Azonos volt a zenei ízlésünk, felfigyeltem a nemrég megjelent dalára, így felkértem őt a közös munkára. A kezdetektől éreztük a közös hangot, így nagyon gördülékenyen ment a dalszerzés.

-mondta az énekes, aki a mai generáció életének mindennapjaiból merített a dal megírásakor.


Cari és Aaron közös dala egy véletlen találkozásból született meg (Fotó: saját / Aaron)

Szerettünk volna egy olyan témájú szöveget írni, amivel a mai fiatalság nagy része azonosulni tud. Témáját tekintve a dal a mai fiatal generáció hétköznapi csalódásait veszi sorra, azokat a napokat amikor ellened fordul a világ. Ezek mellett rávilágít arra, hogy teljesen rendben van az, ha másabb vagy az átlagnál, úgyis mindig lesz valaki akinek nem lehet megfelelni. És ez így van rendjén. 

-mondta el a dallal kapcsolatban az előadó.

NÉZD MEG A VADONATÚJ KLIPET ITT!

MÉG TÖBB HÍR A ZENEI VILÁGBÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: saját / Aaron

EZ IS ÉRDEKES!

Most már hivatalos: ez okozta Lisa Marie Presley halálát

 

/p>