Hirdetés 

A Palikék Világának vendége volt a ValMar duó sztárja, Valkusz Milán – ezt a riportot szemlézte a Blikk.

Milán többek között arról beszélt a műsorban, hogy az “Úristen” adta hirtelen és elképesztő mértékű sikerre nem lehet felkészülni.

-Erre nem lehet szerintem… Sok árnyoldala van, és nekünk nagyon hamar eljöttek az árnyoldalak. Erre senki nem tud felkészülni, maximum akklimatizálódni próbál” – kezdte Milán, majd részletezte is a gondolatmenetét.

„Ismertség, privát szféra megszűnése, érdekemberek, érdekbarátok. Ez tipikus, mindenki ezt mondja. De inkább az, hogy hamarabb elértük azt az ingerküszöböt, amitől besokallhatsz. Fel kell venni az álarcot, hogy nem vagy mindig boldog, nem tudsz mindig úgy festeni, ahogy elvárja az a rajongó. Én szeretnék mindenkinek eleget tenni, de nem mindig tudok, a lelkivilág véges. Túl sok embernek kell eleget tenni, ebbe a legnehezebb beleszokni talán”

-mondta az énekes, aki azt is elondta, hogy párja nagyon nehezen viseli az ő sztárságát.

Nem is várható el, hogy ebbe könnyen beleszokjon az ember. Túl sok impulzus – hogyan fogalmazzak, hogy ne hangozzon csúnyán –, egy érzékeny, virág lelkű nőnek nagyon nehéz ezt megszokni.

A féltékenységet eldobni, mindenféle dolgot eldobni, hogy ne óvjon túl, ne tiltson túl, hogy ne legyen toxikus. Nem azért mondom, hogy rágalmazzam, de sajnos ezt egy másik dimenzióban tudom elképzelni, hogy valaki azt mondja feketén-fehéren, hogy semmi baj nincs ezzel az élettel. Volt barátnőm a befutott élet előtt is, ott azért ez nem így volt. Változott a világom, a környezetem, sokkal impulzívabb lett az életem”

-mondta Milán, akinek párja civil foglalkozást űz.

MÉG TÖBB HÍR A VALMAR DUÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook / ValMar

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Gáspár Győző egy „OV 22” rendszámú Ferrari előtt rappel – mutatjuk a videót

/p>