Hirdetés 

A Story magazinnak adott exkluzív interjút ifj. Schobert Norbi, aki hatalmas drámai véghajrában nyerte meg a Farm VIP legutóbbi szériáját.

Norbi elmondta, hogy hatalmas volt a küzdelem a végén és tényleg centiken múlt, hogy ki nyeri meg.  -Mindketten hatalmasat küzdöttünk, de az igazat megvallva én csak magammal foglalkoztam. Kizárólag a feladatra koncentráltam, arra, hogy minél jobb időt fussak, és elsőként teljesítsem a feladatot. Bár a döntő után több olyan kommentet is olvastam, hogy a helyemben megfelezték volna a nyereményt Dalmával, de őszintén szólva nekem ez meg sem fordult a fejemben. Nem is értem, hogy miért kéne bárkivel is osztoznom a pénznyereményen? – mondta Norbi, aki elmondta azt is, hogy mire költené a nyereményét. -Az biztos, hogy nem fogom elherdálni. Egy részét szeretném a tanulmányaimra fordítani, a többit pedig befektetni, és még tovább gyarapítani. Például szívesen foglalkoznék ingatlanokkal, de nagy álmom az is, hogy egyszer saját éttermet nyissak. – tette hozzá a 17 éves híresség, aki elmesélte. hogy nem feltétlen egészségtudatos vendéglátó egységben gondolkodik.

-Egy amerikai stílusú kis falatozóra gondoltam, ami éjjel-nappal nyitva tart, szól a rock and roll, és bőrfotelekben üldögélnek az emberek. Pizzáznak, hamburgereznek, sőt még oldalas is lenne. – mondta Norbi aki elmondta a véleményét arról is, hogy átvenné-e édesapájától az Update hálózatot.

Gondolkoztam rajta, úgyhogy ez is benne van a pakliban. Egyébként, ha minden tervem megvalósul, ­akkor már nem sok mindenre lesz időm, de nem is bánom. Nem szeretem a semmittevést, most is igyekszem hasznosan tölteni a szabadidőmet.


Édesanyja is nagyon büszke rá (Fotó: TV2)
A negatív kritikákról…

A 17 éves fiút egy ország zárta a szívébe, de így is rengeteg negatív megjegyzést kap a különböző fórumokon.

-Igen, én is olvastam a kommenteket, ettől függetlenül még mindig több a pozitív hozzászólás, mint a negatív. Egyébként, ha már itt tartunk, kifejezetten szeretem a negatív kommenteket, mert azok keltik fel igazán az emberek figyelmét. Azt vettem észre, hogy amikor nincs konfliktus, az nem olyan érdekes, sokkal hamarabb továbbgörgetnek az emberek, mint amikor bele lehet szállni valakibe, és van min rágódni. Saját tapasztalatból mondom, hogy amikor valamilyen összeesküvés-elmélet folyik ellenem, akkor hirtelen megugrik a követőim száma, és nagyobb látogatottsággal futnak az oldalaim a közösségi médiában.

Szóval tényleg igaz az a mondás, hogy a negatív reklám is reklám, bár tény, hogy nem mindenki bírja a kritikát. Én egyáltalán nem foglalkozom a negatív megjegyzésekkel, sőt mint mondtam, inkább úgy vélem, hogy azok is csak az én malmomra hajtják a vizet.

-zárta a Storynak a gondolatait Norbi.

Norbika nem foglalkozik a negatív megjegyzésekkel (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR SCHOBERT NORBIKÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: press.tv2.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Mutatjuk a magyar férfit, aki ismerte II. Erzsébet királynőt! Videóban mesélt is történeteket róla

/p>