Hirdetés 

A népszerű világsztár nemrég a közösségi oldalán videóban jelentette be, hogy betegsége miatt kénytelen lemondani az idei évre tervezett világkörüli turnéját.

A popdíva, aki jövőre hazánkba is ellátogatott volna bejelentette, hogy a 2023-as turnéját lemondja, mivel az egészségi állapota nem engedi, hogy színpadra álljon.

Celine elmondta, hogy egy rendkívül ritka, millióból egy embert érintő kór támadta meg, amelyet merev ember-szindrómának, vagy izomgörcs-szindrómának is neveznek. Ez egy krónikus fájdalommal járó és gyógyíthatatlan idegrendszeri betegség, amely súlyos izommerevséget és kínzó görcsöket okoz, akadályozva a beteg mozgását és mindenféle tevékenységét. A most 54 éves díva elmondta, nála a járást és az éneklést is nehezíti, és hiába próbál rajta segíteni egy egész orvoscsapat, teljes gyógyulásra nincs sok esélye.

A tünetek idővel súlyosbodhatnak, és akár teljes mozgás- és beszédképtelenséghez is vezethetnek. Mint egy szakértő megfogalmazta, a szörnyű betegség gyakorlatilag élő szoborrá változtathatja az embert.

MÉG TÖBB HÍR CELINE DIONRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: The Hollywood Reporter

EZ IS ÉRDEKES!

Nézz körül Zámbó Jimmy házában! A Király fia, Adrián részletesen megmutatott mindent – videó

/p>