Hirdetés 

A céges rendezvények sokszor csapatépítőként is működnek, ami nem mindig könnyű feladat. Az emberek sokszor veszekednek, ami az egész közösségen érződik, főleg, ha egy közös étkezésről van szó. A klikkesedés vagy csoportosulás munkahelyi pártok megszületéséhez vezet, ahol a nyolc óra munka a másik piszkálásról, támadásáról vagy éppen figyeléséről szól, tehát nem a dolgozásról. Ha azt akarjuk, hogy mindenki megtűrje a másikat, akkor rendszeres csapatépítőkre kell készülni.
Hogyan dobjuk fel a céges rendezvényeket, avagy miért béreljünk szelfigépet?

A selfie gép nem fogja megoldani az emberek problémáit, de ha már készülünk valamilyen rendezvénnyel, akkor még jobban feldobhatjuk a hangulatot. Sokszor az emberek nem szeretnek beszélgetni, nem akarnak véleményt mondani, csak azért mennek el, mert kötelező. Egy jól elhelyezett szelfigép viszont ledönti a korlátokat, és végre mindenki elengedheti magát, ami mellé egy kis emléket is hazavihet. Lehet, hogy a selfie gép bérlés elsőre drága mulatságnak tűnik, de érdemes elgondolkodni a lehetőségen.

A SelfiePARTY csapata teljeskörű fotósarok megoldást biztosít minden rendezvényre. Érdemes megtekinteni a csomagajánlatait a weboldalukon.

Mi az a szelfigép?

Fotósarok, selfiebox, selfie automata. Valójában rengeteg néven ismerjük, és mindegyik ugyanazt a megoldást jelenti. A fotósarok professzionális technikával felépített automata fotógép, ami azonnal kinyomtatja a kész képeket. Nemcsak rendezvényekre, hanem esküvőkre is megrendelhető, ahol egyedi hátterek, vicces kellékek és nagyszerű hangulat szokott lenni. Képzeljük el, ahogy az üzleti osztály vezetője egy nagy pizzával a fején pózol a kamera előtt!

A szelfigép általában érintőképernyőt is tartalmaz, amin kiválaszthatjuk a montázs formátumát, és utána írhatunk rá egy idézetet vagy megjegyzést. Ha pedig nagyon unatkoznánk, akkor versenyezhetünk a többiekkel az év legviccesebb szelfije címért is. Innentől kezdve a minőségi fényképezőgép örökíti meg a pillanatokat, amik pár másodpercen kerül ki lesznek nyomtatva, hogy mindenki hazavihessen magával egy képet. A bátrabbak választhatják a fotófal felépítését, ahol minden dolgozónak szerepelnie kell, és utána további kreatív programokat lehet vele csinálni. Igen, a fényképezés feloldja az emberek közötti gátakat, utána pedig tovább használható.

A selfiebox rendelés előnyei

Amikor a főnökség egy rendezvény megszervezése mellett dönt, akkor rengeteg apró feladatot kell ellátniuk, így nem marad idejük a saját fotósarok kiépítésére. Itt jön a képbe a rendelés egyik előnye, hiszen időt spórolunk meg vele, és mindent készen kapunk meg. Az sem mindegy, hogy a végeredmény szintén minőségi lesz, nem lesznek elmosódott képek vagy bemozduló emberek, hiszen a gép mellett mindig lesz valaki, aki ellenőrzi a folyamatot. Ez az ember a szelfigép biztonságára is figyel, tehát az alkohol esetleges hatásai sem fognak kárt tenni a készülékben.

A selfiebox Amerikából származik, de Magyarországon is egyre jobban elterjed, végre nemcsak az esküvőkön, hanem a nagyobb céges rendezvényeken is megjelenik. A minőségi fényképekről valamilyen prémium gép gondoskodik, amit mindig a cég hoz, tehát nem nekünk kell megkeresni a tökéleteset. A fotónyomtatás a kép elkészítésének a pillanatában történik, tehát a szereplők kézhez kapják, és még a minőségi papírba sem fognak tudni belekötni. A digitális képeket később e-mailen is át lehet küldeni, ráadásul reklámértékű is lehet.

A fotósaroknál mindig van egy háttér, ami elé beállnak az emberek. A szokásos hátterek mellett választhatjuk a greenboxot, ami azt jelenti, hogy digitálisan kerül rá a keret. Innentől kezdve dönthetünk úgy, hogy a cég logója, vagy valamilyen rövid, de ütős reklámfelület kerüljön a képre, amit a dolgozók megosztanak a közösségi média oldalaikon. Ha nem esünk túlzásba a logókkal, akkor sok ember fogja megosztani, és akaratlanul is reklámfelületté válik.

Forradalmian új 360 fokos selfiegép már Magyarországon is

Az jövő év vízválasztónak ígérkezik a rendezvényes fotógép szolgáltatások piacán, ugyanis szépen lassan megérkezett hozzánk is a 360 fokban körbeforduló selfiegép is. Nyugaton már egy ideje fénykorát éri, és most hazánkban is elérhető egyre több szolgáltatónál.

360 selfiegép egy motorizált fém platform, ami körül egy kamera forog körbe, és egy rövid slow motion videót készít a vendégekről, akik a platform tetején állnak. Ez a video egyedi grafikát, szöveget és animált effekteket is kaphat, amit a vendégek azonnal megoszthatnak a közösségi médiában vagy letölthetik a telefonjukra.

Születésnapokra, leánybúcsúra, esküvőre vagy akár céges bulikba ideális szórakozási lehetőség.


Fotó: selfieparty.hu

Dobjuk fel a céges bulikat

Ha azt akarjuk, hogy az emberek a csendes evés helyett jól érezzék magukat, akkor két program közé be lehet sűríteni a szelfigépet. Innentől kezdve a fotósarok fog gondoskodni a hangulatról, utána pedig folytathatjuk a rendezvénysorozatot a többi programmal.

selfieparty.hu

kiemelt kép: selfieparty.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Schobert Norbika elkezdte költeni a nyereményét: ígéretét teljesítette az első millióból

 

/p>